Titeket mennyire befolyásol párkeresésnél a keresett társ etnikuma?
Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy pl. ha te fehér, magyar vagy, akkor egy roma emberre egyáltalán rá sem próbálsz úgy nézni mint a jövendőbelidre?
Én magyar vagyok, csak elgondolkodtam ma ezen, mert van egy lány, akivel egy buszmegállóban szállok fel és igazából egy 10/10-es lány lenne külsőre és még értelmes is, de cigány. És igazából emiatt nem merek közeledni felé úgy, ahogy szeretnék.. Nem azért mert félek tőle, hanem mert félek a családok/rokonok/barátok véleményétől.
Ti hogy vagytok ezzel?
Ne nézettek retardáltnak, ha esetleg rosszul használom a szavakat, így nap végén már nem megy annyira jól a fogalmazás.
Hát cigányra nem tudnék jövendőbeliként tekinteni soha... még ha ő maga normális is, akkor is 99%, hogy a családja, rokonsága nem az és semmi kedvem kikísérletezni, melyik az az 1%, akinél nem.
Feketét meg azért nem tudnék elképzelni, mert egyszerűen nem tetszenek.
Egy ázsiait vagy arabot már talán, ott vannak tényleg szép lányok és a családjuk sem olyan valószínűleg mint egy cigánynál.
"És igazából emiatt nem merek közeledni felé úgy, ahogy szeretnék.. Nem azért mert félek tőle, hanem mert félek a családok/rokonok/barátok véleményétől."
Ha az a lány tényleg olyan, mint amilyennek leírod, akkor hiába is közelednél felé, mert te nem vagy méltó partner hozzá.
Egyébként ha az a lány tényleg értelmes, akkor feltehetően a családja sem 3 elemis sittes bunkókból áll.
Nekem volt olyan cigány professzorom, aki a legnagyobb boldogságban nevelte fel két gyermekét, és évtizedek óta együtt volt szeretetben és harmóniában a nem cigány párjával.
Hány olyan esetet hozzak neked, ahol magyar családtag/ rokon bántalmaz magyar családtagot?
"Ne nézettek retardáltnak, ha esetleg rosszul használom a szavakat," - Nem azért nézlek annak.
én lány vagyok, de nekem pl. nem tetszenek a feketék (szimplán csak mert nem jön be se a bőrszínük, se a jellegzetes afro arcvonásaik, se a beszédmódjuk, se semmi.)
így azt nem tudnék elképzelni, japán, kínai, ilyesmit talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!