Mi olyan meglepő azon, hogy nem játszok Pc vagy konzolos játékokat 15 évesen?
Osztálytársaim mikor ezt megtudták (idén lettem elsős gimnazist) nem hitték el. Azt hitték, kamuzok. :D Aztán megkérdezték, hogy "hogy tudsz így élni?". Mondtam, nem izgatnak túlzottan. Csak 3 oka lehet, ha gépezek: Vagy zenélek (ez a leggyakoribb 80-90% (Ableton)) vagy a tudástáram bővítem zene témában vagy borzasztóan unatkozok.
Mi az olyan hihetetlen furcsa ezen? 15/F
Hát az a meglepő rajta hogy kevesen vannak így mint Te, ebben a korban rengetegen játszanak.
Ettől még ez nem azt jelenti hogy az lenne a "helyes", sőt. Pont azért nem akarják elhinni, mert azt hiszik hogy csak kamuzol mert jobbnak akarsz tűnni. :)
Igazából ha úgy nézzük, az emberek többsége csak unatkozik és időt b..sz el a gép előtt. Facebook, netezgetés, filmek, játékok.
Ha már egy részét értelmes dologgal töltöd, mint pl zenélés, akkor már előrébb vagy mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!