A nőknek miért életcéljuk a család?
Mikor teljesedik be 1 nő élete? Ha talál 1 férjet, rátelepedhet és gyereket szül. Aztán bumm. De miért van ez így? Csak én látok át a szitán, könyörgöm? Huszonéves vagyok már, és azt látom hogy az idióta kortársaim férjhez mennek, puját csinálnak és szar melóban dolgoznak, és elvannak mint tehén a herén. Ez életcél a mai világban? Régen amikor semmi lehetőség nem volt még oké, de ma, a lehetőségek világában?
Bárki 30-as körüli nőt megkérdezek akinek a fia már 6-8 éves lassan (szóval már túl van a nehezén abszolút), azt mondja mindig hogy neki megfelel ez. Hova tűntek azok a bizonyos törtető nők? Akik cégvezetés mellett családot is tudnak ápolni? Vagy ma már ez az autista forma a felvett?
Kedves nők áruljátok már el, hogy miért nem tudtok felülkerekedni a fészekrakó ösztöneiteken?
"És én tényleg sok nőt megkérdeztem, és egyszerűen minimalisták, és ez nem fér a fejembe, hogy hogy lehet valaki a mai világban minimalista, amikor bármit elérhet amit csak akar... és beéri ennyivel."
Ezzel azért vitatkoznék. Pontosan az ellenkezőjét tapasztalom mindig mindenkinek több kell, soha semmi nem elég. Sőt a kapitalista gazdaság alapja hogy a túlnyomó többség folyamatosan elégedetlen legyen.
"...a mai világban minimalista, amikor bármit elérhet amit csak akar..."
Nagyon nem értek egyet. Örökölt bizonyos tulajdonságokat amik már rögtön erősen behatárolják lehetőségeit. A szülők és iskola hatására jó irányba még változhat mire kialakul személyisége. Ez inkább tehetős/értelmes szülők esetén elképzelhető. Egyébként fáradtan a munka után nincs erő nevelni, nincs pénz jó iskolára vagy különórákra ill egyéb foglalkozásokra.
Szóval ezt a kapitalista maszlagot hogy bármit elérhetsz amit csak akarsz te elhitted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!