Miért mondják azt a szép lányok magukról, hogy csúnyák?
19/L vagyok
Rég tetted fel a kérdést de itt a helyes válasz.
Saját tapasztalat alapján azt tudom mondani, hogy mindenki saját magába a legapróbb hibákat is látja amíg más nem. De a többi ember sose mondja ki, vagy nagyon ritkán ha jó véleménye van, de ha rossz akkor azt egyből. Ezért kevés azok a lányok száma akik több pozitívat kaptak mint negatívat.
Én sose tudtam magamról eldönteni, hogy én szép vagyok? Én is mikor hogy látom magam a tükörbe, milyen szemmel akarok magamra nézni.
DE tegnapi napon neki álltam páromat kérdezgetni, hogy mások engem hogy látnak, szép vagyok-e? Igazából megdöbbentem a válaszon tényleg, hogy aztmondta nagyon szép vagyok (most ezt nem úgy értem, nyilván mondta már nekem hogy szép vagyok de én mondtam is neki tudom hogy szépnek tart nem az ő szemszogere vagyok kíváncsi hanem átlagban)
Igazából nehezen akarom elhinni, sírtam is annyira meghatodtam.
Remélem érthető volt :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!