Miért mondják azt a szép lányok magukról, hogy csúnyák?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 20:21
2/12 anonim válasza:
Én nem tudom:( Kényszer:) Mert ha elhinném, hogy szép vagyok, akkor nagy lenne az egóm...lehet:D
4/12 anonim válasza:
Rossz gyerekkor,önbizalomhiány...számos oka lehet.
5/12 anonim válasza:
Azért, mert alacsony az önbizalmuk és minden egyes cáfolata, vagyis a "szép vagy" kifejezésben kapják meg azt amit szeretnének.
6/12 anonim válasza:
Mert aki irigy a szépre - mondjuk a lányok, akik nem azok, vagy a fiúk, akik nem kapják meg - ezt mondják nekik.
7/12 anonim válasza:
Nem hiszem el, ha ezt mondják. Nem akarom hallani egyszer sem. Egyébként sem számít, hányan mondják, ha én nem mondom magamnak, szart sem ér.
Miért... nem tudom. Mert a pasik szerint szőrtelennek kell lennem, de 3. napja nem borotváltam a lábam, kicsit borostás, már nem vagyok nő. Mert nem ér seggig a hajam, már nem lehetek szép. Mert nem kék a szemem, mert hordok színes rúzst, ami nekem tetszik, mert ha szeretem a focit, fiús vagyok, ha szeretem a rózsaszínt, pitsa, ha kék a körmöm, minek az, nem tetszik, ha száraz a szemem, és nincs kedvem kontaktlencsével bajlódni, hanem szemüveget veszek fel, ronda vagyok, ha salátát eszem, madárka vagyok, aki fél az elhízástól, ha normálisan eszem, senki nem fog szeretni, mert elhízhatok...
8/12 anonim válasza:
Mert a média tele van agyonsminkelt, agyonphotoshoppolt képekkel a nőkről, és elhiszik, hogy csak akkor vagy szép, ha te is úgy nézel ki. Ha nem, akkor meg csúnya vagy. Úgy viszont senki nem néz ki a való életben, mivel az egész csak mű. Ezért aztán a szép lányok is azt hiszik, hogy csúnyák, miközben nem.
10/12 anonim válasza:
Mert várják a pozitív visszajelzést, hogy valaki rávágja, hogy áh dehogy is szép vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!