Megérte? Ti mit tettetek volna?
Na sziasztok :)
15 éves mindenki, akiről most itt szó van ;)
Mondjuk azt, hogy van egy A meg egy B lány. Mind a 2-vel nagyon jóba voltam, bár az A val picit jobban. A-val néha több dolgot is megbeszélünk, volt, hogy személyes dolgokat is( lényegtelen ). Ekkor egy nap A engem nagyon kihasznált. B volt az egyetlen lány, aki mellém állt mindig. Aztán az A csajnak ez nem tetszett. 2 Fiúval járkált mindig. Engem mindig "csúfoltak", hogy milyen is kihasználhat sz@r vagyok. 1 hónapig tűrtem. Aztán jött a baj. A meg a 2 fiú odament B-hez és mondták neki, hogy jobb lesz, ha abbahagyja azt, hogy engem véd meg mellém áll, mert baj lesz. B egyértelműen nem hagyta magát, de kapott cserébe 2 pofont. Aznap délután irt nekem, hogy nagy gáz van. Mondtam , hogy jöjjön hozzám és megbeszéljük. Sirva jött hozzám és láttam, hogy takargatja az arcát a hajával. Amikor megláttam a pofon nyomot, elveszettem az önuralmamat. Másnap nem vittem semmi iskola cuccot, mert tudtam, hogy amit tenni fogok csak egyszer történik meg velem, de akkor adjuk meg a módját. Mondjuk azt, hogy megszorongattam őket szépen. Az igazgatóval megbeszéltem mi történt, amire csak ennyit felelt: "Meglátjuk, hogy el-e tudjuk simitani a dolgokat". ( jófej igazgató amúgy :D)
Eddig még nem jött semmilyen "feljelentés" vagy ilyesmi, de számitok rá.
Mostmár az A-t meg a 2 Fiút szinte nem is látom, de ha igen, akkor nagyon nagy távolságot tartanak.
Szerintetek megérte "megszorongatni" őket? Még akkor is, ha ebből még a későbbiekben nagy baj lesz? Nekem B sokat jelent, mert ő az egyetlen, akivel mindent megtudok beszélni és aki mellém állt. Csak barátok vagyunk és én csak az maradok, mert nekem a barátság fontosabb, mint valami holmi kapcsolat.
Ti mit tettetek volna ilyenkor? Hülye lettem volna?
Vannak még férfiak!
Köszönöm, hogy visszaadtad a 15 éves korosztályba vetett hitem. Azt hittem már te válaszként megmondod az igazgatónak vagy megütöd A-t.
2v1 be nyertél, szép teljesítmény, büszke lehetsz. Szerencsére mindenkiben megvan még az a moralitás, hogy ha férfi megüt egy nőt, aztán őt megüti egy férfi annál mi sem természetesebb.
Az hogy 2v1 be nyertem, nem volt valami nehéz. (Bocs, ha beképzelt vagyok.)
Mindenkiben benne lakozik a pszihopata. Ha az egyszer előtör, akkor gáz van. Amikor feléjük mentem idegesen, azt sem tudták hirtelen, hogy hányadikán van elseje, mert pont hogy ezt nem várták volna el tőlem.
Most nem azért, de A-B jelzés helyett használhattál volna művészi fedőneveket is.
Az írásod így kb olyan, mint egy fizikai egyenlet.
Mi értelme van panaszkodni, hogy A-B, ha a kérdés teljesen érthető volt? :D
Oda képelsz simán egy nevet. A=Angélika B=Bea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!