Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tettetek valamit az álmaitok...

Tettetek valamit az álmaitok megvalósításáért? Mit? Megérte?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
sokat tettem már szerintem. Rám jellemző, hogyha akarok valamit, akkor teszek is érte, mivel nem vagyok az a türelmes tipus, aki kivárja, hogy majd csak lesz valahogy. Én azt mondom, mindig megérte, még akkor is ha végül nem értem el a célom, legalább tettem valamit. Példákat most nem irnék, számtalan ilyen eset volt.
2009. máj. 31. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igen tettem.férjemmel és kislányommal anyósomék lakunk.szerettem volna külön életet mert szerintem egy fiatal párnak ez jár.nem szándékosan de összevesztem anyóssal és sóg.nőmmel(ja 5 évig nyeltem a dolgokat)most is ő kezdte és most nem hagytam magam.hazaköltöztem a babával szüleimhez.párom németbe dolgozik.még csak most fog hazajönni.tud róla mi történt.nem tudom hogy lesz ezek után.
2009. máj. 31. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Örököltem egy lakást, és nem akartam úgy beköltözni ahogy volt, fel kellett újítani, és berendezni. Elmentem külföldre dolgozni, kb. 3 szezon alatt megkerestem annyit, amennyiből kicseréltettem a villamos vezetékeket, falakat mozgattam, kifestettem (durvára),burkoltattam, bebútoroztam, lcd tv, dvd lejátszó, laptop, kamera, digi fényképező, hűtő, mosógép, beépíthető sütő/tűzhely, konyhabútor, fürdő (csempe,kád minden), wc (tetőtől-talpig szintúgy), edények, étkező asztal, székek stb. egyszóval mindent. Ennek az volt az ára, hogy amíg ezért megdolgoztam, itthon kellett hagynom a kisfiamat a családommal, de közben persze voltak szünetek. Én úgy gondolom, hogy megérte, és szép lakásban él

25/L

2009. máj. 31. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok : jav.: élünk. Párom rég nincs, magamnak kapartam ki minden gesztenyét
2009. máj. 31. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát...nekem még nincsenek olyan nagy álmaim koromnál fogva, még csak 14 éves vagyok, hamarosan 15, és új iskolát és szakmát kell választanom.

Én informatikus szeretnék lenni, és be szeretnék jutni egy bizonyos iskolába. Elég sokat tettem érte, tanultam keményem, és úgy néz ki, hogy jóval a legalacsonyabb bejutási átlag fölötti jeggyel jutok majd be a suliba!

Remélem, hogy bírni fogom, mert állítólag kemények a tanárok és a tanítás, de...az álmokért meg kell küzdeni, ha azt akajuk, hogy valósággá váljanak! :)

2009. máj. 31. 23:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is több volt. Pl. spanyolul akartam tanulni, meg orgonálni. Végül mindkettőt csináltam egy ideig. Most saját lakást szeretnék, de félek a procedúrától (kevés pénzem van), meg belefogni az írásba. Köszönöm a példákat! Ha valakinek van még, szívesen olvasnám...
2009. jún. 1. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Most is épp az teszem éppen az álmom valósul meg éppen pereskedek érte de ez is benne volta pakliban belefér még 1-2év pereskedés némi anyagi veszteséggel de a vége ugyan az,megkapom így is örökséget...amiről álmodtam és megéri nem lesz gondom mire nyugdíjas leszek.
2009. jún. 3. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!