Tettetek valamit az álmaitok megvalósításáért? Mit? Megérte?
Örököltem egy lakást, és nem akartam úgy beköltözni ahogy volt, fel kellett újítani, és berendezni. Elmentem külföldre dolgozni, kb. 3 szezon alatt megkerestem annyit, amennyiből kicseréltettem a villamos vezetékeket, falakat mozgattam, kifestettem (durvára),burkoltattam, bebútoroztam, lcd tv, dvd lejátszó, laptop, kamera, digi fényképező, hűtő, mosógép, beépíthető sütő/tűzhely, konyhabútor, fürdő (csempe,kád minden), wc (tetőtől-talpig szintúgy), edények, étkező asztal, székek stb. egyszóval mindent. Ennek az volt az ára, hogy amíg ezért megdolgoztam, itthon kellett hagynom a kisfiamat a családommal, de közben persze voltak szünetek. Én úgy gondolom, hogy megérte, és szép lakásban él
25/L
Hát...nekem még nincsenek olyan nagy álmaim koromnál fogva, még csak 14 éves vagyok, hamarosan 15, és új iskolát és szakmát kell választanom.
Én informatikus szeretnék lenni, és be szeretnék jutni egy bizonyos iskolába. Elég sokat tettem érte, tanultam keményem, és úgy néz ki, hogy jóval a legalacsonyabb bejutási átlag fölötti jeggyel jutok majd be a suliba!
Remélem, hogy bírni fogom, mert állítólag kemények a tanárok és a tanítás, de...az álmokért meg kell küzdeni, ha azt akajuk, hogy valósággá váljanak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!