Tényleg iszonyú nagy tragédia, hogy szerelmes vagyok egy énekesbe?
A barátaim és a szüleim mindig azzal jönnek, hogy: ,,Jaj, ez csak egy plátói szerelem, nem igazi!" Én meg ilyenkor a fejükhöz vágnám, hogy: ,,B***d már meg, de komolyan. Te lehet, hogy nem éreztél még ilyet, mert neked nem kell minden k******tt nap az miatt szenvedned, hogy több ezer kilométerre vagy a legfontosabb embertől az életedben. Mellesleg, lehet, hogy soha a büdös életedben nem találkozhatsz vele, ami mégjobban fáj. Szóval ne pofázz bele olyan dolgokba, amit nem éltél még át, jó? Köszi."
Rettentően kiakaszt ez a szituáció. És most bárki beadhatja nekem, hogy ez nem igaz szerelem, de ez igen is az. Mindenhol, mindig rá gondolok és róla álmodok minden este, sőt, szinte már csak róla tudok beszélni. Tényleg ennyire nagy dolog? Nem tudom már hova tenni, és r****tul idegesít.
(Mellékesen, akit érdekel, Harry Styles a személy, akibe halálosan bele vagyok zúgva.)
Ez valóban plátói szerelem, ezen az én húgom is túlesett amikor tinédzser volt, meg még rajta kívül ki tudja hány lány.
Majd ha felnősz és érettebb leszel, mosolyogva fogsz erre visszagondolni.
Barátnőm is 13 évesen szeretett bele halálosan Harrybe. Akkor váltig állította, hogy ez igaz szerelem, mára kiderült hogy nem.
Te is meg fogsz változni, max. egy éven belül. Főleg ha rájössz, hogy ez tényleg lehetetlen, és feladod a küzdelmet:)
Szia!
Tizenévesen természetes, hogy beleszeretsz sztárokba akik messze élnek tőled.
Én emlékszem annó a Barátok Közötös Ricsibe voltam szerelmes :D
Szóval nyugi el fog múlni ez a rajongás és évek múlva csak nevetni fogsz. (én is nevettem magamon)
24/L
Úristen, én 13 évesen Tom Cruise-ba voltam belehabarodva. Ma meg csak nézem, hogy milyen übergáz a pali. XD
Amúgy nem az a gond, hogy szerelmes vagy egy sztárba, ezen elég sok tini átesik egyszer-kétszer, hanem az, hogy másról sem tudsz beszélni, mint róla. Gondolom a többieket ez zavarja, azért próbálnak téged lerángatni a földre, hogy végre rájöjj, soha a büdös életbe nem lesz köztetek semmi. Valld be, téged is idegesítene, ha egy barátnőd a nap 24 órájában valami elérhetetlen pali után csorgatná a nyálát!
Én egy valós személlyel voltam így. Ismertem valakit, jóban voltunk, aztán külön kellett válnunk. Mivel azóta sok idő eltelt, és azóta akár meg is változhatott, a helyzet ugyanaz: nem tudhatom, milyen lett belsőre igazából stb.
Rájöttem, miért van ez: mert nagyon sok ellenpéldát ismerek. Ő egy kifejezetten kedves, udvarias, előzékeny stb. ember volt, és egyszerűen azt látom, hogy az osztályomban sok paraszt van. Akik nem olyanok, mint ő. De belegondolva ez nem iránta érzett szerelem: hiszen azóta megváltozhatott. Egyszerűen csak hiányát érzem egy normálisan viselkedő embernek.
Jelenleg az én helyzetem is ugyan ilyen. :D
2,5 éve vagyok a rajongója, azóta csak rá gondolok, folyton róla akarok beszélni, egész nap csak róla nézek videókat, szóval minden egyes percemet ő tölti ki.
Én még nem voltam szerelmes, vagyis nem tudom pontosan az milyen, de én tetőtöl talpig mindent szeretek benne, főleg a személyiségét. Nekem ő hibátlan. Pillangókat érzek a gyomromban most is, mikor írom ezt a szöveget, és mindjárt kicsordul a könnyem, ha csak belegondolok, hogy soha az életben még csak találkozni sem fogok vele. Nélküle a napjaimat sem tudnám elképzelni, mert ő vidít fel minden nap. Tudom, azt gondoljátok, hogy túlzok, de még a felét sem írtam le amit érzek.
Én nem csak a külseje miatt szeretem, hanem a személyiségét is imádom.
Komolyan, ha ez nem szerelem, akkor meg ő a pontos ideálom. Nagyon jó érzés, hogy megismertem őt, és amit érzek felemelő. Ha ez nem olyan mint a szerelem, akkor elképzelhetetlen számomra, hogy milyen is igazából szerelmesnek lenni.
Ez a személy Jeon Jungkook, a BTS-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!