Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg iszonyú nagy tragédia,...

Tényleg iszonyú nagy tragédia, hogy szerelmes vagyok egy énekesbe?

Figyelt kérdés

A barátaim és a szüleim mindig azzal jönnek, hogy: ,,Jaj, ez csak egy plátói szerelem, nem igazi!" Én meg ilyenkor a fejükhöz vágnám, hogy: ,,B***d már meg, de komolyan. Te lehet, hogy nem éreztél még ilyet, mert neked nem kell minden k******tt nap az miatt szenvedned, hogy több ezer kilométerre vagy a legfontosabb embertől az életedben. Mellesleg, lehet, hogy soha a büdös életedben nem találkozhatsz vele, ami mégjobban fáj. Szóval ne pofázz bele olyan dolgokba, amit nem éltél még át, jó? Köszi."

Rettentően kiakaszt ez a szituáció. És most bárki beadhatja nekem, hogy ez nem igaz szerelem, de ez igen is az. Mindenhol, mindig rá gondolok és róla álmodok minden este, sőt, szinte már csak róla tudok beszélni. Tényleg ennyire nagy dolog? Nem tudom már hova tenni, és r****tul idegesít.

(Mellékesen, akit érdekel, Harry Styles a személy, akibe halálosan bele vagyok zúgva.)

2016. febr. 10. 23:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%

Ó hát ezen a legtöbb tini átesik :) Majd elmúlik.

Mellesleg én is így voltam annak idején. Mindenképpen az ő országába akartam költözni. Persze elmúlt a dolog és egész véletlenül tényleg abban az országban kötöttem ki, de már a koncertje sem hoz lázba :)

2016. febr. 10. 23:19
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tragédia, a legtöbb tini átesik rajta. Éld át mindenestől, rajongj, szenvedj miatta, pár év múlva jót fogsz mosolyogni magadon. Igen, tudom, hogy most nem hiszed el, nekem is megvolt ez a korszak. Érzelmileg gazdagabbá tesz.
2016. febr. 10. 23:24
 13/30 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez most nyálasan hangzik, de én nem akarok kiszeretni belőle, meg semmi. És olyan, mintha egy tőrt forgatnának a szívemben, ha arra gondolok, hogy nem lehetek vele sose együtt. Nem tudom miért, de így van.
2016. febr. 10. 23:25
 14/30 anonim ***** válasza:

Ha tizenéves vagy akkor ez nem tragédia. Minden tizenéves átesik ezen. Én pl: fülig szerelmes voltam először Elvisbe, majd Mark Hamill színészbe. Álmomban én voltam Elvisné..:)

De ha huszonéves vagy vagy elmúltál már 30 éves akkor bizony az agyadban valami nagyon nagy gáz van. Mondjuk a ordenáré stílusod se semmi..

2016. febr. 10. 23:31
 15/30 anonim ***** válasza:
Azért van mert nem vagy belé szerelemes csak úgy érzed, csak olyanba lehetsz ténylegesen szerelmes akivel van fizikai kapcsolatod(nem a szexre gondolok).
2016. febr. 10. 23:33
 16/30 A kérdező kommentje:

#11.

13 éves vagyok, egyébként, mondom, amiket leírtam trágár szavakat, csak a fejemben zajlik le, nem mondom a szüleimnek vagy a barátaimnak. Azokat lerendezem egy egyszerű "ahá"-val.

És ezeket is csak akkor gondolom, mikor már tényleg nagyon felzaklat, ahogy erről beszélnek, és azt nem tudják, én mit érzek. :)

2016. febr. 10. 23:37
 17/30 A kérdező kommentje:

#12.

Ezt magyaráztam egy oldalon keresztül, hogy ignorálom a távolságot, és ténylegesen szerelmes vagyok belé, de mindegy.

2016. febr. 10. 23:40
 18/30 anonim ***** válasza:
Mi miatt szerettél bele?
2016. febr. 10. 23:44
 19/30 Tozser Alex válasza:

Annyira bírom az ilyet..

Elsem tudom képzelni hogy mi miatt "szerettél bele"

Csakis a külseje miatt "szerethettél bele", de szerintem nagyban kavaradás van a rajongás, és a szerelem között.

Tudom, temég úgy érzed hogy tényleg szerelmes vagy..A-A..

De majd erre később ráfogsz döbbenni..

Egyépként ez olyan mintha a monitorodba, esetleg a Tv, kijelzőbe szerettél volna bele

2016. febr. 10. 23:53
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Tini rajongás.:-)

Énis átestem ilyenen.

Majd te is át fogsz.

Ennyi.

2016. febr. 10. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!