Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetséges, hogy emlékszek az...

Lehetséges, hogy emlékszek az 1 éves koromban történt dolgokra?

Figyelt kérdés

Nézegettem a fényképalbumokat és bevillantak képek.

Amúgy néhány régebbi dologra, legyen az gesztus vagy lépés tisztán emlékszek.

Eddig abban a hitben éltem, hogy ezek olyan 4-5 éves koromban történtek, de kiderült, hogy 1.

2016. febr. 8. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, simán képes vagy rá. Sok embernek nem megy, de van akinek igen. Vannak, akik egészen meglepően koránra vissza tudnak emlékezni.
2016. febr. 8. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Elvileg 3 éves kor alatt nincsenek emlékek.
2016. febr. 8. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak nagyon korai dolgok, nem annyira nagyon-nagyon koraiak, akkoriak, amikor mér tudtam járni.
2016. febr. 8. 20:55
 4/6 Blade Bone ***** válasza:
Igen szerintem is, egyébként láttam egy ilyen kutatóműsorban olyan embereket, akik tökéletes memoriával rendelkeztek.. Mindenre emlékeznek, jó lehet. :D
2016. febr. 8. 21:38
 5/6 Veronica16 válasza:
Jol tudod csak 3 eves kortol lehet visszaemlekezni dolgokra de en pszichologiat tanultam es azert van az hogy ,,visszaemlekszel az egy eves korodra peldaul'' mert amikor elmeselik neked hogy mi volt veled kb ket eves korodba az agyad hamis emlekeket taplal be neked ritka esetben valaki ket eves koratol visszaemlekezhet kb a ket eves korara.Szoval az agyad hamis emlekeket taplal a tortentekrol ez a magyarazat mert nm emlekezhetsz vissza
2016. márc. 31. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem volt egy osztalytarsam aki azt allitotta meg a biologiatanarnak is hogy ő emlekszik arra amikor megszuletett, rahagytuk full bolond volt szegeny s am is mindenki utalta.
2017. jún. 17. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!