Milyen embernek gondolsz engem a szemem alapján? Kép lenn 19/l
2016. febr. 5. 19:48
1/11 anonim válasza:
Nagyon gagyi szempillaspirálod van.
2/11 anonim válasza:
Ez alapján nem lehet rólad véleményt nyílvánítani.
3/11 anonim válasza:
Szerintem kedves és nyitott ember vagy. Szép a szemed!
4/11 anonim válasza:
hú csaje, kátrány ment a szemedbe
5/11 anonim válasza:
A szemedből arra következtetek, hogy egy kedves, jószívű lány lehetsz. Kicsit néha sértődékeny vagy, de ez az érzékenységedből ered.
Na, kitaláltam? :D
6/11 anonim válasza:
Aki ilyen kérdést tesz fel, arról azt gondolom, hogy egy végtelenül buta ember. Tehát én a szemedben csak a butaságot vélem felfedezni.
7/11 Clay Morrow válasza:
Semmilyennek. Mert semmit nem árul el..
8/11 anonim válasza:
Tudod ez h "a szem a lélek tükre" ez nem mindig jön be :/
9/11 anonim válasza:
Ne már, emberek. Valaki adja már meg a csajnak, amire vágyik és kezdjen el áradozni, hogy soha ilyen szépet, ilyen különlegeset nem látott, és hogy leszűrte a tekintetéből, hogy egy okos, kedves, kifinomult, művelt, bájos, nőies, tehetséges stb. személyiség. 😈
10/11 anonim válasza:
Utolsó, 5-ös vagyok.
Én megadtam ezt az örömöt neki, de kegyetlenül le lettem pontozva. Így akarjon az ember bárkinek is jót... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!