Férfi testben női lélek. Lehetséges ez?
Persze, van ilyen, ha nőnek érzed magad, viszont születéskor férfinek állapítottak meg, akkor transz nő vagy. Olvas utána a transzszexualitásnak, és én biztatlak, hogy merj úgy élni (nőként), ahogy szeretnél.
Ha esetleg a testeddel is gond van, tehát szeretnél nőiesebben kinézni, vannak erre különböző hormonterápiák illetve átalakító műtétek, ezekhez azonban úgy pszichológussal is kell beszélni. Egyébként nem minden transznemű dönt a műtét mellett, rengeteg nőnek van pénisze pl, ettől nem kevésbé nők, mint azok, akik átestek átalakító műtéten vagy akik születéskor is nőként lettek anyakönyvezve.
Transzszexuális vagy.
Én is fiú testben születettem de ma már nőként élek. Senki nem tudja, hogy nem nőnek születtem.
Pinkvanilla.hu
Itt van fórum, minden kérdésesre választ kapsz :) de írhatsz nekem is ha szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!