A mai világban tényleg nagyon sok a magányos fiatal, vagy csak én vagyok ennyire magányos?
Ahogyan az várható volt, jött a sok sablonos válasz... Bár a "kedvencem" a Szakkör az kimaradt...
Látható, hogy sok ember képtelen megérteni, milyen az, ha valaki totálisan introvertált, és egyszerűen nem megy nekk az ismerkedés. Sem a piacon, sem a parkban, sem a suliban. Mert nem megy; ez adottság, amin baromi nehéz változtatni. Én speciel csak akkor tudok "ismerkedni", ha a másikról is látom, hogy magányos és sokszor van egyedül. De ezt az utcán hogyan tudhatnám? Lehet, pont olyan emberhez mennék oda 'ismerkedni', aki a 10 fős baráti társaságára vár...
Kérdező, én megértelek maximálisan... bár segíteni nem tudok. Max annyit tehetsz, hogy szétnézel az egyetemen, kik vannak rendszeresen egyedül. Vagy esetleg kiírsz itt egy kérdést, melyben megnevezed a lakóhelyedet is.
Mindenesetre én mindig is ilyen voltam, s nem tudok belőle kilábalni. Hiába mondanak intelligensnek, s nem vagyok épp ocsmány sem, mégsincs senkim. Csak úgy élek, vegetálok. S néha azt sem tudom, minek.
23f
"Minél több "barátja " van valakinek fészbúkon annál inkább magányos."
Persze, azért jönnek nap mint nap a képek más lányokkal és más fiúkkal, más helyszíneken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!