A pasik miert eroltetik, hogy a no (is) dolgozzon? Es miert tartjak a haztartasbeli noket eloskodonek, mikozben lehet az o asszonyuk is az?
Ez nagyon idegesit, hogy manapsag elvaras egy notol, hogy dolgozzon. A nagymamam koraban kifejezetten ez nem kivanatos volt es a haztartasbeli, takarito, fozo, moso, gyerekeket nevelo asszony volt az elvart. Oke hogy miert ne dolgozhatna ha akar, de nekem vegtelenul ellenszenves, hogy a gyerekekre manapsag az ovodak, bolcsodek vigyaznak es a szulok este hazaesnek faradtan, aztan egy kis jatek es alvas. Ez nekem felfoghatatlan. Talan mert ugy nottem fel enis, hogy anya mindig itthon volt, apa pedig dolgozott a csaladert.
A masik ami zavar, egy eloskodonek neveznek a pasik minden not, aki haztartas beli akar lenni vagy az is, pedig nemreg ez volt az elvart. Viszont ha a sajat parjuk dobja fel az otletet az mar full mas, mert az o, vagy mert azok mi vagyunk stb.. Ezt sosem fogom megerteni.
De valaki (ferfi) elmagyarazhatna ezt a nezopontot miert alakult ki vagy miert ragaszkodik hozza. Szamomra pedig nem indok az egy fizetesbol nem lehet elni stb.. Engem az elvi resze erdekel, ezt hogy gondoljak tulajdonkeppen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!