Két gyerek múltkor bekopogott az ablakon, mikor odamentem elfutottak. (? )
Van egy pasas is aki erre jár, és nézelődik, amikor odamegyek az ablakhoz akkor az is elsiet. Ilyet miért csinálnak az emberek? Mégcsak szólni se tudok nekik, mert mire odaérek addigra elsietnek, elfutnak. És egyáltalán az ilyenek minek ólálkodnak mindig az én ablakomnál? Amikor le van húzva a redőny és a szobában vagyok, akkor is mindig valamit hallok az ablaknál. Először azt hittem csak beképzelem, amíg nem láttam meg őket.
Ha van valami ötletetek, esetleg tapasztaltatok már hasonlót, akkor írjatok.
Hát mivel ez rendszeres, így szerintem nem tévedhetett el senki. Ennyire érdekes lenne az ablakom? :)
Maximum csak akkor lehet belátni, ha szellőztetek. Kintről megnéztem. Szóval nem lát elvileg senki semmit.
Így akarnak egy kis figyelmet kicsikarni? Mert eddig is csak akkor vettem észre ha beléptem a szobába, és amikor odamentem az ablakhoz, akkor észrevettek és elfutottak. Nem is foglalkoztam ezzel akkor. Most viszont ez már a sokadik eset tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!