Te mitől vagy egyedi?
Figyelt kérdés
Mi az "ismertetőjeled"?👤
Pl. járásmód, stílus vagy akár csak egy anyajegy.
2016. jan. 31. 10:01
1/7 anonim válasza:
Kétlem, hogy lenne akár egyetlen tulajdonságom is, ami csak engem jellemezne az egész világon. Ebben a kombinációban viszont csak bennem fordulnak elő, ettől vagyok egyedi.
2/7 Firedoom válasza:
Pasz. Magamon nem veszek eszre semmi különöset, erre egy külső szemlélő kell.
3/7 anonim válasza:
Nekem pl. 3 lábam van meg 4 szárnyam. Mindig megbámulnak az utcán.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, egyedi vagyok-e. Nem is érdekel.
5/7 anonim válasza:
Stílusom, világnézetem eléggé eltér az átlagtól. Az emberek állandóan provokálnak, anélkül, hogy tudnának róla, ezért szeretek minden olyan dolgot ami felháborodást/megbotránkoztatást kelt, mert így visszakapják ezt az érzést.
Szeretek grimaszokat vágni, pláne ha érzem, hogy néznek.
Van 1-2 ruhám amit nem tudsz vásárolni európában. És ez látszik is, nem csak annyi, hogy bele van nyomtatva valami hülye márka.
6/7 anonim válasza:
"Szeretek grimaszokat vágni, pláne ha érzem, hogy néznek."
Had ne mondjam el hogy hívják felénk az ilyen embereket. :D
7/7 opened paradise válasza:
Sose a másoknak egyből beugró válasz az én válaszom. Szeretem a másmilyen nézőpontok.
Többet nem írok,mert az öndicséret büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!