Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 22 évesen vannak még lázadó...

22 évesen vannak még lázadó típusúak? Vagy ez már az a kor amikor nem kéne?

Figyelt kérdés
Pedig nem haladok ellen az árral, néha irányítom, de nagyjából irányba vagyok és erre visz

2016. jan. 28. 21:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen nagyjából erről a fajta lázadásról van szó .Nimrod.

meg úgy általában a berögzült társadalmi megnyilvánulások, viselkedés, amit az ember elfogad mert hát nem tud mit tenni, vagy nem tud jobbat, de mégis idegesíti

Pl van, hogy egy helységből kijövet úgy köszönök el, hogy "legyen elképesztően csúcsjó napotok" ezzel kifejezve és túlzóan hangsúlyozva célzok az abnormalitásra- hogy szépen szóljak- ahogyan az emberek képesek megjátszva egymással beszélgetni majd elköszönni, mindkét félnek lejön a színjáték, de mindketten csinálják

utálom a small talk-ot :D

ez csak egy példa volt

2016. jan. 31. 01:30
 12/15 A kérdező kommentje:

jelenleg elég sokat melózok távol hazámtól, hogy később jobb legyen, és lehetőleg úgy akarom ki alakítani az életemet, hogy ne függjek a kapzsi pénzsóvár nagykirályoktól..

pl olyan lakást akarok venni, ami minimális havi költséggel fenntartható

csak azért hívom ezt mind lázadásnak, mert körbenézek, és látom, hogy a korosztályom baromira nem így gondolkodik

2016. jan. 31. 01:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nyelvészetet tanulok MA-n, de nem értek egyet azzal, hogy ez small talk volna. Értem, mire gondolsz, de ezeket a dolgokat nem szó szerint értjük, hogy legyen szép napod. És szerintem bunkó, aki azt válaszolja, hogy nem is szép a nap. Mert ez udvariassági forma, aminek a lényege, hogy fenntartsuk a kapcsolatot (pl. köszönjünk). Ennyi erővel a szia végül is lósz*rt se jelent, de van funkciója. Funkcionális jelentése. Én small talknak inkább azt nevezném, amikor már beszélgettek egy ideje, és akkor beszéltek az időjárásról.

Csak egy vélemény volt, nem nyelvtannáciskodás.

2016. jan. 31. 11:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Én inkább egy faluban vagy tanyában gondolkodok , ha megtermelem magamnak amit tudok , annál kevésbé függök a kizsákmányolóktól.
2016. jan. 31. 11:54
 15/15 A kérdező kommentje:

13-mas, nagyon túl analizálom a dolgot már én is rájöttem, igyekszem így felfogni

14es, én is falu, vagy valami várostól távoli helyről álmodok, de persze internetről nem szeretnék lemondani, tehát nem őskor kategória :D

Nagyon sok embernek van gondja a pénzzel, vagy csak rossz körökben nőttem fel??

ott nyúzzák az ember bőrét ahol lehet, ameddig lehet

éppen ezért nem értem, hogy miért van az, hogy a legtöbb ember nem így gondolkodik,vagy inkább úgy kérdem, hogy hogy nem?

2016. jan. 31. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!