Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 22 évesen vannak még lázadó...

22 évesen vannak még lázadó típusúak? Vagy ez már az a kor amikor nem kéne?

Figyelt kérdés
Pedig nem haladok ellen az árral, néha irányítom, de nagyjából irányba vagyok és erre visz

2016. jan. 28. 21:39
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
nem cigis, drogos, piás lázadó vagyok, másféleképpen
2016. jan. 28. 21:39
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is az vagyok,és szintén nem ilyen pubertáns féle szemléletben.Szerintem ameddig lehet kell is.

n22

2016. jan. 28. 22:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek, ne vicceljetek; a lázadást csak akkor kell abbahagyni, ha már beállt az univerzális anarchia. Addig meg ki kell tartani, teljesen mindegy ki mennyi idős, a céljainkért küzdeni kell halálunk napjáig. Ezt öreg motorosként mondom, aki megette már a kenyere javát.
2016. jan. 28. 23:11
 4/15 A kérdező kommentje:

3mas, köszönöm, erre vártam! :D

Kellemes lázadást nektek is a továbbiakban! :D

2016. jan. 28. 23:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Én inkább csendes lázadó vagyok. Értékrendjében úgy ahogy van elítélem ezt az egész rendszert, de nem nagyon van választásunk, be kell állni a sorba.
2016. jan. 28. 23:55
 6/15 anonim ***** válasza:
És mi ellen lázadsz? Vagy ki ellen? 22 évesen már az előrejutásodért kéne lázadni és az életed olyan irányba terelni (és ebbe fektetni minden energiád) hogy az életed kiszámítható legyen. Ha viszont szülők ellen lázadó, tinikkel versengős a szituáció akkor az viszont gyerekes.
2016. jan. 29. 08:15
 7/15 anonim ***** válasza:

Minden lázadás az előbbrejutásról szól, küzdelem az elnyomás ellen, azok ellen akik önkényesen uralkodni akarnak rajtunk. Pedig azokat is anya szülte és ugyanúgy elernyednek haláluk napján a záróizmaik és maguk alá csinálnak mint ahogyan akárki más. Semmivel nincs több joguk a kenyérhez mint nekünk, még akkor sem ha ezt határozattan állítják és reklámozzák. A csendes lázadás is hatékony lehet, de betagozódni semmiképpen nem szabad, legfeljebb csak azzal a céllal, hogy belülről kifelé zúzzuk szét ezt az aljas autoriter államszerveződést. Erősnek kell lenni és kitartónak, és hinni kell abba, hogy létezik egy sokkal emberibb és szabadabb világ, ahol nincs állami terror és mindenki szabadon tehet a saját boldogulásáért! Előre, soha se hátra!

"Ó, van nekem fénykép,

kinéz tolatás közben,

előre, sohase hátra,

barátja állomásfőnök.

Van néki takaros háza,

a háznál takaros kert van,

a kertben nyílik a zsálya,

ott áll a tisztaszobában

a díszegyenruhája.

Előre, sohase hátra,

de jó, hogy nem vagyok árva.

Nem minden vonat jár

széles vágányon,

el ne feledjétek,

azt, hogy vannak köztünk,

el ne feledjétek,

vannak e világon

keskenyvágányú vasutasok is."

2016. jan. 29. 10:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Mi a lázadó típus egyáltalán?
2016. jan. 29. 12:38
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a tinis szülők és tanárok ellen lázadó típusra gondolsz , akkor igen , azt ilyenkor már nem kéne , sőt az elég gyerekes.

Ha a kapitalizmus mint elnyomó totális viszonyrendszer ellenit érted - ami magába foglalja egyben az államellenességet is - akkor viszont nagyon is kellene , főleg ahol ennyire dilettáns egyedek ülnek a parlamentben mint kies hazánkban.

Amúgy nálad miben nyilvánul meg a 'lázadás' ?

2016. jan. 29. 12:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Minden 22 éves lázadó szerintem, csak a lázadás itt már nem azt jelenti, hogy kékre fested a hajad, és otthon hagyod a tesicuccod. Hanem pl. hogy nem engedsz beleszólást az életedbe, amiben már más jellegű problémáid vannak.
2016. jan. 29. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!