Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » MI a különbség?

MI a különbség?

Figyelt kérdés
Mi a különbség a 125 és a 80 as Iq szintű ember között?mi a dönti el hogy ki lessz okosabb?az agyban vmi kapcsolat vagy mi?
2016. jan. 26. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:
A 80-as az egy gyengécske IQ, a magyar átlag 100, 125 pedig okos. Átlag feletti. De sok múlik a teszten is. Nekem volt, ami 100 körülit hozott ki (a Mensa-s), volt, ami 130 körülit. Szóval a tesztek közt is nagy különbségek vannak. Van, ami inkább matematikai intelligenciát mér (Mensa), van, ami nyelvit. Műveltségtől is függ. Reakcióidő. Értelmi képesség. Stb.
2016. jan. 26. 11:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Mint eg es fold. Zsenikent nagyon mutatja magat, de egy 10es kulonbseget is megerzi mar atlag ember is. Genek es eletunkben megtanulando dolgokhoz kell par feltetel, ami nehany embernel magasabb iq. Utolsora nem tudom, de nagyon lenyegtelen s neten nezhetsz utanna.
2016. jan. 26. 11:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 67 jött ki egy teszten,egy másikon meg 71 körüli .xD
2016. jan. 26. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!