Mire jó az, ha mindenkit lepontoztok?
Nem én pontozlak le... akkor írtam az előző kommentet, mikor láttam, hogy 0%-os vagy. Nem vagyok ekkora szaréletű, hogy kiírjam ezt a kérdést, hogy aztán mindenkit lepontozzak, de anonim módon persze, hogy bizonyítsam. :D
Igazából most itt gondolok arra, mikor írok egy kimerítő választ segítségként mondjuk család kategóriába és jönnek a trollok, akik leszavaznak egy csomó értelmes választ. És ennek nem érzem az okát, hogy ez mire jó, de lassan már ott tartok, hogy nem válaszolok meg semmit, mert ennek így nincs értelme.
Tudom, hogy képtelenség az, hogy mindenki úgy használja az értékeléseket, ahogy célszerű lenne: hasznos / nem hasznos, de azért na. Még jó, hogy kérdezőként nem tudnak lepontozni.
És ja, ez is csak egy szám, de azért befolyásoló tud lenni. Ha látják az 50%-ot a válaszodnál máris kevésbé fog érdekelni bárkit is, mit írsz.
Csak nem tudom, hogy mennyire oka a trollkodásnak az, ha valaki szintén alulértékelt.
Szerintem csak azokat a válaszokat kéne nem hasznosnak ítélni, melyek meg sem próbálnak választ adni a kérdésre. OFF, vagy szándékos leszólás, beszólogatás, hátráltatás...
A kérdésről a következő, szánni való hozzáállás jut eszembe:
mire jó trollkodni, téglaként provokatív, átlátszóan kötözködő, butuska SABLON logikát előadni? :) Pláne korrumpálva? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!