Ha egy lány csak úgy random mögém jön, és ad egy néhány másodperces vállmasszázst, az álltalában jelent valamit?
Figyelt kérdés
Többször is előfordult már, több lánnyal, sosem tudtam mire vélni a dolgot azon kívül, hogy jól esett.2016. jan. 24. 13:42
1/7 anonim válasza:
Ne legy feszult csak lelazitanak
Vagy
Tul mereven allsz
2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, mindig hót nyugodt vagyok, ezek szerint nem ezt sugallom :D
2016. jan. 24. 13:51
4/7 anonim válasza:
lehet,hogy masszőrnek tanulnak,és rajtad gyakorolnak.
(Random-ot próbáld magyarul,hiszen Mo.-on vagyunk :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem a Máriagyűd-Karakószörcsög öregfiúk 1996-os mérkőzésének a szögletarányát szeretné megtudni tőled.
6/7 anonim válasza:
Figyelj! Nyúlj be a jobb kezeddel a gatyádba. Jó esetben találni fogsz ott két golyócskát. Azok a tökeid! Viselkedj hozzájuk méltóan, kérlek, és ne hozz szégyent a férfiakra.
7/7 anonim válasza:
Így két év után is egyértelmű jele hogy ismerkedni akar veled közelebbről. Ha megérint egy lány önként és kéretlenül az ennek a jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!