Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Régi álmom válna valóra. De a...

Régi álmom válna valóra. De a családom nagyon ellene van. Most mégis hogy döntsek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Csak hogy az elehén tisztázzam...nem vagyok beképzelt, sem okostojás. Nem szeretek közvetlenük központban lenni, és sosem mutogatom magam rettentő feltünően mint néhány oszztájtársam.

Ezektől függetlenül van egy álmom. Kislányként imádtam énekelni és énekes szerettem volna lenni, később megismerkedtem a színházzal és szerelem volt első látásra. No mostanra ezt a kettőt kombináltam és musical színész szeretnék lenni.

De a szüleim ha meghallják otthon elröhögik magukat. Ugyanígy a tesóim is. Ettől mindig elkeseredek és leteszek az álmomról.

De most változtatni szeretnék..Mondjanak bármit.

Szeritetek mennyi esélyem van szembeszálni a családommal az álmomért?

2016. jan. 23. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te akarsz az lenni v ok? Ha csak te, miert erdekel mit mond mas? Ebben nincs logika....
2016. jan. 23. 21:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez nem esely kerdese. Ok nem fognak keresztbe tenni neked. Nincs ki v mi ellen szembe szalj.
2016. jan. 23. 21:51
 13/15 A kérdező kommentje:

Énekórán is mondta a tanár hogy jó hangom van..csak az a baj hogy még ha kiállok és lámpalázas vagyok, és az énekhangom minősége 40°%-ot csökken.

Énekkaron ugyanez.

A magán énektanárom bíztat, szerinte csak elköteleződés kérdése mert sok esélyem lenne...

2016. jan. 24. 01:46
 14/15 A kérdező kommentje:

egyébként annak a válaszolónak aki azt írta nőljek fel:

Hidd el ... Négyéves korom óta színházba járok. Volt időm fölnőni ebben. És ez távolról sem hollywoody álom ami minden másdik tizenévesé.

Sajnálom hogy te feladtad. És a rokonim is ezzel traktálnak hogy nőljek fel...nekem nem sikerült neked mért sikerülne?

Hát úgy hogy nem fogok rinyálni hanem ezt szeretném az élettől. Máshol el sem tudnám képzelni magamat.

Szóval köszönöm a válaszokat.

Összeszedem minden szenvedélyemet és erőmet, kitartásomat, és teljes szívvel fogok nekifutni.

Ha nem sikerül legalább mondhtom hogy én minden erőmmel megpróbáltam.

De most jöttem csak rá, hogy nem lennék képes felnőtt koromban a gyerekembe azt tukmálni hogy váltsa valóra az álmait, miközben az enyém széthullott mielött összeállhattak volna a darabjai.

2016. jan. 24. 01:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia.

Én az írással voltam így. Az én szüleim ambivalensen álltak hozzá: buzdítottak, hogy küldjek verset ide meg oda, publikáljak, de én gyerekként nem akartam, csak hobbi volt. Aztán úgy gimi végén jöttem rá, hogy ez engem tényleg érdekel. Ettől függetlenül a szüleim elvárták, hogy valamit végezzek el, legyen egy végzettségem. Mondd nekik, hogy van B terved. Nekem a szüleim, bár buzdítottak, hogy küldjek verset ide vagy oda, alapvetően, ha épp írtam, sokszor megjegyezték, hogy menjek, csináljak már valamit (mert ugye ebből ők azt tapasztalták, hogy elvonulok tőlük). Utólag bánom, hogy nincsenek publikációim, illetve csak 2. Egyes verseim egy gyerektől nagyon ütnek, de egy felnőttől már átlagosak. Épp a napokban döntöttem el, hogy ha vége a vizsgáimnak, küldök is verset az egyik ilyen általam kinézett médiumba.

Megjegyzés: annak, aki azt mondta, hogy ebből nem lehet megélni. Ezt nekem is mindig mondták, és én mindig ellenérzéseket éreztem az ilyen emberekkel szemben. Nem azért, mert nincs igazuk, hanem mert a művészet nem arra van, hogy megéljünk belőle. Lehet az embernek egy szakmája, B terve mellette. Aki azt hiszi, hogy azért írok, hogy ebből legyek gazdag, az nem csodálom, hogy maga nem ír.

2016. jan. 24. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!