Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy ilyen lány tényleg gáz a...

Egy ilyen lány tényleg gáz a férfiak szemszögéből? Részletek lent

Figyelt kérdés

26 vagyok, nem sminkelem agyon magam, nem koplalok hogy csontváznak nézzek ki, ostoba se vagyok és fiúkkal jókat tudok beszélni. Sőt, gimiben inkább fiú barátaim voltak, lányokkal kevésbé barátkoztam, mert ostoba liba volt mind, akiket csak az alakjuk, a sminkjük a hajuk meg a ruhájuk érdekelt. Kedvenc beszélgetési témám a biológia és a történelem.

A fiúkkal, akikkel haveri kapcsolatban voltam sosem jöttem össze, de nem is bántam, remek barátok voltak és jobb is volt ez így.

19 évesen jöttem össze először egy fiúval. Ő már első héten be akart vinni az ágyba, de én megkértem, az első szeretkezéssel várjunk 1-2 hónapot. Neki ez volt a negyedik kapcsolata, de nekem a legelső és én nem szexpartnert kerestem, hanem társat. Ő először bólogatott és mondta, igazam van, de mindig ugyanoda jutottunk, tépte le a ruhám, rám mászott és amikor leállítottam, hogy ne menjen tovább, elkezdett velem ugatni.

két hét után láttam, próbál rábeszélni a szexre úgy, hogy elmesélte, kivel hogy szexelt és csak az exeiről bírt mesélni.

Végül 1 hónap után kiszerettünk egymásból. Megundorodtunk egymástól, ő azért, mert nem akarok szexelni vele és egoista gyerek vagyok ezen kívül én azért tőle, mert beképzelt hólyag volt és már nem bírtam, úgy éreztem az aurámban van folyton.

Na idáig azt hittem, hülyék léteznek, de akárhány fiúval összehozott a sors 1-2 nap után már szexelni akartak velem.

Volt egy fiú, aki csak erről bírt beszélni és mondta, legyünk egy pár, mondtam, hogy nekem egy kapcsolat nem erről szól, és nem is ismer, hogy együtt legyünk, mire mindig mondta, hogy a többi csak ostobaság. Utána mindenhonnan ahonnan lehetett letiltottam.

Egy ismerősöm is a nyakamra járt utána és csak a szexről bírt írogatni nekem vagy beszélni velem, hogy kivel voltam, hogyan voltam, mit szeretek hogy keféljen meg.

És most valaki beszólt, hogy egy férfit nem szabad szex terén megváratni, mert egy férfi nem szereti a nőket akik nem adnak szexet.

26 éves vagyok, szűz és az ismerőseim sejtik, hogy szűz vagyok még és sokat bántanak, pedig engem nem zavar, hogy nem szexeltem még.

A szüleim szégyenlik, hogy nem feküdtem le senkivel, az ismerőseim azt mondják, látszódik, hogy szűz vagyok és harsányan nevetnek. és senki sem érti meg, nem szexre vágyok, hanem valakire, aki mellettem van és szeret.

Régi időkben az volt a szégyen, ha valaki idő előtt elvesztette a szűzességét, a mai világban nem értem, miélrt nincs olyan pasi, aki nem képes addig várni, hogy jobban megismerjük egymást? Régen a férfiak az esküvőig vártak ezzel... ÉS KIBÍRTÁK! Nem azt mondom, hogy az esküvőig várjunk, de hihetetlen, hogy 2 hónapot nem bírnak ki.

Szerintetek rossz a felfogásom és tényleg gáz, hogy megváratom a férfiakat szex téren vagy idiótákkal jöttem idáig össze?

2016. jan. 23. 10:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nem pontozgatsz csak moderaltatsz.
2016. jan. 23. 14:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Na rajta ezt is pontozzátok le, legyen valami örömötök az életben
2016. jan. 23. 14:33
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

"A fiúkkal, akikkel haveri kapcsolatban voltam sosem jöttem össze, de nem is bántam, remek barátok voltak és jobb is volt ez így."

Barátzóna...

Kedves kérdező, az a te nagy problémád, hogy a normális férfiakat, akiket tényleg érdekel a lelked is és nem csak meg akarna dugni, szépen elrakod barátnak, az idióta bunkókkal, akiket meg csak a szex érdekel megpróbálsz romantikus párkapcsolatot kialakítani... Amíg nem tanulod meg értékelni a normális férfiakat, nem is érdemelsz szerető társat és kapcsolatot.

Ami a két hónapot illeti, a mai világan amikor a nők úgy játszadoznak a férfiakkal, ahogy csak tudnak ez az idő nagyon sok, ezért, érdemes a sráccal előre közölni, hogy neked kell egy kis idő, két hónap, és legyen türelemmel...

2016. jan. 23. 15:04
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

"Régen a férfiak az esküvőig vártak ezzel... ÉS KIBÍRTÁK!"

Ez pedig nem igaz. Szegény parasztcsaládokban talán, de egyébként, megnézel egy kosztümös filmet, szinte nincs is olyan, amiben nincsenek bordélyok, kéjnők, kacér szolgálólányok stb. Nem bírták ki csak sokkal nagyobb szabadságuk volt, mint a nőknek, és nagyobb volt a diszkréció.

2016. jan. 23. 15:06
 15/20 anonim ***** válasza:
55%

Így van, én is csak a régi időkre szeretnék kitérni. A tinikönyvekben vannak ilyen nyálas sztorik, hogy esküvőig vártak régen a pasik stb., de ez marhaság, akkor is ugyanúgy szexelt mindenki fűvel-fával, csak mint ahogy az előző írta, sokkal nagyobb volt a diszkréció, illetve a párapcsolatok, házasságok sem azt jelentették, mint ma. Ez a szűziesség stb. csak a középosztályra, felsőosztályra volt jellemző, a jómódú lányoknak illett megőrizni a jó hírnevét, és csak a férjükkel szexelni. A valóságban azonban szexeltek ők is fűvel-fával, csak nem verték nagy dobra, mint ma... És mivel a házasságok nagy része érdekházasság volt, a férj és feleség általában mással szexeltek... A férfiak sem házasodtak szűzen, alsóbb osztályokból mindig elkaptak hölgyikéket, illetve bordélyházba jártak stb.

Na szóval az ember az ember volt régen is, és egy felnőtt ember életéhez hozzátartozik a szex, az más kérdés, hogy 100 évvel ezelőtt többet adtak a külsőségekre, ezért ezeket nem verték nagy dobra, és nem folyt a csapból is ez a téma, mint ma.

Egyébként ha 26 éves vagy, a te életed részének is kellene, hogy legyen a szex, a hozzáállásod véleményem szerint leragadt a tini hozzáállásnál. 10 éve még jó lett volna ez a véleményed, de most már felnőtt nő vagy, ez az "ismerjük meg egymást és hónapok múlva szexeljünk" dolog nekem nagyon gyerekes már, őszintén szólva nekem nem lennél szimpatikus ismerkedésnél, ha bedobnád ezt a dumát.

Abban viszont igazad van, hogy sok pasi eléggé kiábrándító tud lenni, és tényleg gáz, hogy sokaknak az az első, hogy ha egy lány pozitív irányukban, rögtön előhozzák, hogy szeretsz szexelni... Megértem, ha ez kiábrándít, de csatlakoznék az előttem szólókhoz, hogy szerintem nem jó irányba keresel pasit, szerintem is csak a bunkó, rámenősektől vársz romantikus érzéseket, míg a rendes, normális pasikat csak a barátzónába teszed. Mert az általánosításod ellenére egyáltalán nem igaz, amit kifejtesz a kérdésedben, nem minden pasi egyből a szexre hajt, akárhogy próbálsz minket így beállítani.

Én sem a szexre hajtok először, de én csak olyan lányra hajtok, aki szexuálisan vonz, és egy-két randi után már igénylem a szexet, de az én tapasztalatom szerint ilyen korban, mint a tiéd, a lányok már tudják, "mi a dörgés", és nem csodálkoznak ezen. A dolog lényege, hogy nem kell kiábrándítónak és bunkónak lenni a lánnyal, és egyébként a "normális" lányok is ugyanúgy a szexet akarják, mint a pasik, csak máshogy fejezik ezt ki. A párkapcsolatokhoz a szex ugyanúgy hozzátartozik, mint az érzelem, úgyhogy szerintem tényleg le vagy maradva 10 évvel. Ha szexeltél volna már valakivel, másképp gondolkodnál (ha meg nem, akkor tényleg valami "baj" van veled).

2016. jan. 23. 15:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Teljesen normális vagy, ne törődj a bántásokkal, meg fogod találni a hozzád illő normális fiút is!

Maradj ilyen! :)

2016. jan. 23. 17:28
 17/20 anonim ***** válasza:

Akkor milyen egyedi, csodálatos, istenítenivaló csajszimajszi vagyok, hogy nekem a sminkem is tökéletes volt, a hajam is, a focit is imádtam, a Forma-1-et is, de a Bridget Jones-t is, és a legjobb barátom fiú volt, és 27 évesen szűz vagyok. Ja, majdnem elfelejtettem: ettől soha nem hittem különlegesnek magam. Egy ember vagyok érdeklődési körökkel, preferenciákkal, mint MINDENKI ezen a világon.

Olyan az egész, mintha NEM egy amerikai filmben lennénk leosztott karakterek, hogy geek, jock, queen bee...

A másik, hogy a szüleid totál parasztok. Mi az, hogy szégyellik, hogy nem szexeltél? Mi közük van a szexuális életedhez?

2016. jan. 23. 20:53
 18/20 anonim ***** válasza:

"A párkapcsolatokhoz a szex ugyanúgy hozzátartozik, mint az érzelem"

Ha ugyanúgy tartozik, akkor fogadd el, hogy neki érzelem is kell hozzá, nemcsak szex. Az ilyen "két randi után dugunk vagy viszlát" típusú fiúknak én is annyit szoktam felelni, hogy viszlát.

2016. jan. 23. 23:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Léteznek aszexuálisok, akik párkapcsolatban élnek, és nem szexelnek. Minden kapcsolat más, olyan, amilyen a benne szereplő embereknek megfelel.
2016. jan. 24. 00:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Én imadnam ha olyan barátnőm lenne aki szereti a történelmet,ez a szuzesseg dolog meg nem gáz szerintem 😊 26/F
2016. jan. 24. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!