Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy ilyen lány tényleg gáz a...

Egy ilyen lány tényleg gáz a férfiak szemszögéből? Részletek lent

Figyelt kérdés

26 vagyok, nem sminkelem agyon magam, nem koplalok hogy csontváznak nézzek ki, ostoba se vagyok és fiúkkal jókat tudok beszélni. Sőt, gimiben inkább fiú barátaim voltak, lányokkal kevésbé barátkoztam, mert ostoba liba volt mind, akiket csak az alakjuk, a sminkjük a hajuk meg a ruhájuk érdekelt. Kedvenc beszélgetési témám a biológia és a történelem.

A fiúkkal, akikkel haveri kapcsolatban voltam sosem jöttem össze, de nem is bántam, remek barátok voltak és jobb is volt ez így.

19 évesen jöttem össze először egy fiúval. Ő már első héten be akart vinni az ágyba, de én megkértem, az első szeretkezéssel várjunk 1-2 hónapot. Neki ez volt a negyedik kapcsolata, de nekem a legelső és én nem szexpartnert kerestem, hanem társat. Ő először bólogatott és mondta, igazam van, de mindig ugyanoda jutottunk, tépte le a ruhám, rám mászott és amikor leállítottam, hogy ne menjen tovább, elkezdett velem ugatni.

két hét után láttam, próbál rábeszélni a szexre úgy, hogy elmesélte, kivel hogy szexelt és csak az exeiről bírt mesélni.

Végül 1 hónap után kiszerettünk egymásból. Megundorodtunk egymástól, ő azért, mert nem akarok szexelni vele és egoista gyerek vagyok ezen kívül én azért tőle, mert beképzelt hólyag volt és már nem bírtam, úgy éreztem az aurámban van folyton.

Na idáig azt hittem, hülyék léteznek, de akárhány fiúval összehozott a sors 1-2 nap után már szexelni akartak velem.

Volt egy fiú, aki csak erről bírt beszélni és mondta, legyünk egy pár, mondtam, hogy nekem egy kapcsolat nem erről szól, és nem is ismer, hogy együtt legyünk, mire mindig mondta, hogy a többi csak ostobaság. Utána mindenhonnan ahonnan lehetett letiltottam.

Egy ismerősöm is a nyakamra járt utána és csak a szexről bírt írogatni nekem vagy beszélni velem, hogy kivel voltam, hogyan voltam, mit szeretek hogy keféljen meg.

És most valaki beszólt, hogy egy férfit nem szabad szex terén megváratni, mert egy férfi nem szereti a nőket akik nem adnak szexet.

26 éves vagyok, szűz és az ismerőseim sejtik, hogy szűz vagyok még és sokat bántanak, pedig engem nem zavar, hogy nem szexeltem még.

A szüleim szégyenlik, hogy nem feküdtem le senkivel, az ismerőseim azt mondják, látszódik, hogy szűz vagyok és harsányan nevetnek. és senki sem érti meg, nem szexre vágyok, hanem valakire, aki mellettem van és szeret.

Régi időkben az volt a szégyen, ha valaki idő előtt elvesztette a szűzességét, a mai világban nem értem, miélrt nincs olyan pasi, aki nem képes addig várni, hogy jobban megismerjük egymást? Régen a férfiak az esküvőig vártak ezzel... ÉS KIBÍRTÁK! Nem azt mondom, hogy az esküvőig várjunk, de hihetetlen, hogy 2 hónapot nem bírnak ki.

Szerintetek rossz a felfogásom és tényleg gáz, hogy megváratom a férfiakat szex téren vagy idiótákkal jöttem idáig össze?

2016. jan. 23. 10:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%

Pont hogy ez a normális hozzáállás.

Majd jön egy normális srác is.

2016. jan. 23. 10:43
 2/20 anonim ***** válasza:
51%
Ritka kincs vagy, ezt becsüld meg
2016. jan. 23. 10:49
 3/20 anonim ***** válasza:
62%

Dehogy vagy gáz, "konzervatív" típus vagy, de miért is kellene majmolnod a mostani lányok, nők életvitelét?!

Szerintem inkább idiótákkal jöttél eddig össze, a legtöbb pasi ilyen mohó, nem tud várni a szex terén.

Jó én elhiszem, hogy nehéz ellenállni egy jó csajnak, de azért nem árt valóban előtte kicsit jobban megismerni a másikat.

2016. jan. 23. 10:52
 4/20 anonim ***** válasza:
43%
nyugi, nem gáz!
2016. jan. 23. 10:58
 5/20 anonim ***** válasza:
40%

Sajnos a női nem se más. Ha nem smárolsz velük első randin, akkor 99,9%hogy nem lesz 2.

Nem tudsz mást mint reménykedni, hogy találsz olyat, aki hasonlóan gondolkodik mint te. És akkor még nem beszélhetünk kapcsolatról, mert ahhoz más is kell a szexen kívül.

2016. jan. 23. 11:17
 6/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszolat! Senkit se pontoztam, utalom ezt a pontozos ozet, szoval aki 0%-ot kapott annak uzenem, hogy nem en voltam.
2016. jan. 23. 12:04
 7/20 anonim ***** válasza:
62%

Nem minden férfi szemszögéből gáz, csak valószínűleg őket nem tartod olyan színvonalasnak. Akiket meg igen, azoknak bizony szex is kell. Egy csomó haverom van, aki már annak is örülne, ha egy csajjal sikerülne eljutniuk randiig, de már ismerkedéskor lekoppintják őket. Na, ők akár évekig is várnának.

1-2 hónap nálam is belefér, de annál több azért már frusztrál. A rendes szex előtt is lehet azért egymással játszadozni. Egyáltalán kívánod a másikat?

2016. jan. 23. 12:04
 8/20 anonim ***** válasza:
39%
Aki jó vagy modott még az is le van pontozva
2016. jan. 23. 12:25
 9/20 anonim ***** válasza:
39%
*aki jót mondott
2016. jan. 23. 12:25
 10/20 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a válaszokat és sajnálom; én tényleg soha nem pontozok, most se tettem, nem tudom ki pontozott le majdnem mindenkit itt :(
2016. jan. 23. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!