Hogyan nevezik azt a gyerekes magatartást amikor valaki egy vitában vissza mondja a vitapartnere mondatrészeit?
példa 1.:
Béla:
-Már többsör mondtam neked hogy ez a csavarhúzó ehez az alkatrészhez nem alkalmas!
Zoltán:
-Már többször mondtam neked hogy ne fontoskodj állandóan!
példa 2.:
Zsófi:
- Hihetetlen hogy sose lehet téged elérni telefonon mikor fontos lenne!
Emese:
- Hihetetlen hogy mindig rosszkor tudsz te is keresni!
Nincs erre külön szó.
Béla, Zoltán, Zsófi, Emese, mind a négyen hülyék :)
Szerintem ez nem gyerekesség, csak próbálsz rámutatni arra, hogy felesleges a hiszti, mert a másik is lehet hülye.
A gyerekesség az, amikor affektálva elismétled (szó szerint) azt, amit a másik mondott, mert épp nem jut eszedbe semmilyen jó visszavágás.
Buta, műveletlen, hiányos szókincsű, de különösebben nincs neve...
Némileg más, nekem pl most vázolta egy kamasz, hogy a cionista zsidók tesznek tönkre minket, megkérdeztem, mi az a cionista,
Erre visszavágott, hogy igazad van, minden zsidó egyforma...
Hasonlít szerintem a kategória, hirtelen nem zud mit mondani, úgyhogy kivágja magát és azt hiszi, hogy most aztán megmondta...
# 8/8
Azt hittem a GYK-n nincs hülye kérdés.
Süt a kérdésedből hogy jól felhúztak ezzel a "gyerekes" magatartással... :D:D
Az a baj hogy hiába találnál erre kellőképp találó jelzőt az nem segítene mert csak az adok-kapok folytatódna ami zsákutca.
Meg lehet tanulni egy olyat hogy "aha".Aha terápia, keress rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!