Mennyire vagytok kibékülve magatokkal egy 10-es skálán? Miért? Mennyi jót tudtok mondani magatokról? Mondjátok!
9/10
Régen nem volt ennyi, de aztán rájöttem, hogy én jó ember vagyok. Se véletlen se szánt szándékkal nem cselekedtem rosszat senkinek, ha valami olyat tudok amit kevesen azt megpróbálom minél több embernek átadni. Az 1 pont levonás pedig azért mert stresszhelyzetekben nem mindig hozok jó döntést.
A környezetemet, meg úgy a magyar népet osztályoznám inkább 3/10-re.
17/f
10/12 Én már kinőttem magam a skáláról. :D
23/F
Én egy 7-est adnék magamra.
Belsőleg nem sok mindent változtatnék, hosszú évek után végre úgy érzem, hogy eléggé ki vagyok békülve magammal. Barátságosnak, viccesnek és egy igazi egyéniségnek tartom magam. Persze nekem is vannak rossz belső tulajdonságaim, de hát kinek nincsenek? Igyekszem őket kordában tartani.
A külsőmmel viszont nem igazán vagyok megelégedve, szóval a maradék három pontot az húzza le javarészt.
22/F
Külsőmet fogjuk rá, hogy elfogadom (most, hogy kaptam bókokat :-) )
Belsőm:
Hat régebben döntésképtelen voltam, ezért mindenbe belekezdtem és lelkiismeretesen végeztem is azt.
Ma ott tartok, hogy majdnem kitűnő vagyok, országos szinten zenélek, sportolok és mellette vannak barátaim és magánéletem
Jók:
-sokoldalú
-nagy fantázia
-logika
-versenyhelyzetkezelés
-segítőkézség
-fel tudom vidítani az embert vagy megvigasztalom, ha nagyon gáz van akkor elterelem a rosszérzésről a figyelmét
-nagy akaraterő
-kitartás
-tapintatosság
-együttérzés
-figyelem
-türelem
-nyugottság
Rossz:
-lustaság
-trehányság
-kapkodás (igen, beosztom az időmet és a dolgaim kicsit úgy sikerülnek)
-figyelmetlenség (a hibáim nagy része ebből származik. A figyelmetlenség nem az emberek felé)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!