Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi változott meg?

Mi változott meg?

Figyelt kérdés
Emlékszem régen olyan voltam,hogy balhé volt és kaptam egy ütést sírni kezdtem.Nem azért mert fáj,hanem inkább mert megijedtem,vagy nem tudom.Ennek már jó pár éve és azóta is kerülöm a konfliktusokat.Tegnap este egy szórakozóhelyen voltunk és szóváltás alakult ki,majd a semmiből olyant kapta,hogy a földön találtam magam.A földön fekve egyszerűen viccesnek tűnt a helyzet,röhögni kezdtem.Miután felálltam én is ütöttem párat,majd hamar szétszedtek a kidobók.Nem tudom elmagyarázni,olyan felszabadultnak éreztem magam és még élveztem is a konfliktust.Mitől lehet ez a változás?
2016. jan. 19. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyből arra gondolok, hogy valószínűleg ittál is, ilyenkor oldódnak a gátlások és volt merszed visszaütni és ezt élvezted, mert mindig is arra vágytál, hogy legyen ehhez merszed.
2016. jan. 19. 11:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy sör volt bennem,az előző esetnél mikor sírtam akkor kijelenthetem,hogy részeg voltam,szóval nem ez a kulcs.
2016. jan. 19. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Az áldozatok nagy része annyira megdöbben, lesokkolódik, hogy nem mer védekezni. Az agya nem tud mit kezdeni a szituval, nincs mire támaszkodni, ezért leblokkol. Így eshetett meg pl. Párizsban, hogy 4 fegyveres lelőtt 150 embert, holott ha 4 irányból csak ketten-ketten rájuk rontanak, akkor az első 32-ből max. 4 embert tud lelőni, az összes többi épségben megússza, de ehelyett a földönt rettegve vártak szegények, hogy mikor kerül rájuk a sor.

Te már ezen túltetted magad, az agyadnak van emléke, felkészültél lelkileg, hogy mit csinálj a hirtelen adrenalinlökettel, te már soha többet nem leszel tehetetlen a hirtelen ijedtség miatt, viktimológiai szempontból nem vagy kiszolgáltatott. Figyeld meg, nem is nagyon fognak belédkötni, olyan kisugárzásod lesz innentől.

2016. jan. 19. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!