Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj hogy meg változtam?

LoLmAnUsH kérdése:

Baj hogy meg változtam?

Figyelt kérdés
Nem akarom húzni a szót,csak egyedül voltam és szerettem volna egy olyan lányt aki biztosan szeret,legalább annyira mint én őt.Mindenki azt mondta hogy csak várjak rá és meg lesz.. az óta jó pár év eltelt... volt pár de egyik sem az igazi(már meg lett vitatva,mert nem hittem el,de ezek szerint biztosan nem az én hibámból)... Nem tudom hogy várjak-e tovább rá vagy "próbáljak" többet..Nekem kell valaki aki szeret,és mellettem van.. más melyiket tenné?
2016. jan. 18. 21:50
 1/1 anonim válasza:
En a helyedben kuzdenek erte. Hasonlo helyzetben vagyok mint te, csak az enyem teljesen remenytelen. Kuzdj es ha nem megy felejtsd el. Ne ugy menj oda hozza hogy mi most ossze fogunk hazasodni, hanem hogy baratkozni akarsz. Ha a baratja vagy akkor bizni fog benned. Onnantol meg csak a szavak es cselekedetek jateka. :) Sok sikert, kitartast!
2016. febr. 10. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!