Hogy változtam meg ennyire? Érzéktelenné válhatok?
Igazából ezt csak te tudhatod.
Szerintem normális az, hogy nem tesznek már boldoggá ugyanazok a dolgok, amik gyerekként.
De biztosan lesznek még olyan dolgok, olyan emberek, akik miatt megint "úgy" tudsz majd nevetni.
Életkorodból adódóan is sok változáson kell átmenned, nem csak lelkileg, testileg is... akármennyire közhelyes is a hormonokat emlegetni, akkor is ott vannak azok a hormonok, amiktől néha levert vagy, néha fel tudnál robbanni mérgedben, néha meg elsírod magad egy pizza reklámon.
Bevallom, elég nagyot néztem arra a mondatra, hogy "régebben többet is buliztam, de most már nem..." Mikor régebben, ha most vagy 16?
Ez nekem elég durva. :)
Nem sértésként, de az is felmerült bennem, hogy ha esetleg ezeken a bulis alkalmakon valamiféle szerekhez is nyúltál, akkor ezek hiánya is okozhat furcsaságokat.
Szerintem ismerj meg új embereket, új dolgokat, főleg kifejezési módokat, mert az fontos lenne, hogy ki tudd mutatni azt is, ami bánt, meg azt is, aminek örülsz.
Köszönöm a válaszod :)
A régebb alatt a 16 éves korom elejére értem mikor először voltam diszkóba,szerekhez nem nyúltam. Most áprilisban leszek 17 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!