Miért változtam így meg?
neked viselkedni kellene megtanulnod.
és hogy lenne már ez pozitív?
a primitív véglény emberek mondják ki sértően azonnal azt ami a fejükben van.
és ne önkontrollt tanulj,annak nem sok értelme van sőt igazából nem sokban járul hozzá a szociális fejlődéshez,max gátlásokat épít.
az empatikus képességedet fejleszd és akkor ugyanúgy elmondhatod a mondandódat nyíltan,de emberhez méltóan.
tanuld meg normálisan kifejezni magad normálisan.
Az emberek változnak.
Szerintem mindenképpen pozitív, főleg, ha így jobban érzed magad. Mindenkinek vannak hibái, de ha felismered ezeket,az már önmagában is nagy dolog. Csak így tovább,nem lehet megváltozni egyik percről a másikra, de szerintem jó úton jársz!:)
Első,kérlek,nem vagyok primitív véglény! Senkihez sem szólok alpári stílusban. Lehet ,hogy az én hibám,mert nem fogalmaztam elég világosan. Nekem eddig az egész életemben csak egy darab barátom volt , a húgom,akivel szoktunk egymásnak bántó dolgogat mondani viccből! És azt hittem hogy ezt másokkal is lehet,de nem ,mert megbántódnak. És én nem akarok másokat bántani,azt szeretném hogy a barátaim boldogok legyenek,és ne érezzenek tehernek,és ne legyenek szomorúak ha velem beszélnek.Erről próbálok leszokni ,és arról,hogy hogyan ne akszkodjak rá emberekre.
Tudnátok olyan ötleteket adni amik segítenének ebben? Nagyon nem akarom elveszíteni őket,és holnap megyünk korizni! Nagyon félek!
akkor a párbeszédben és a viselkedésben arra figyelj velük szemben,hogy az érdeklődésed-kérdések,érintések ezek a figyelmességek-és a megbántó dolgaid között legyen egy egyensúly nagyjából 2:1 arányban.
vagyis adsz,de el is veszel.
Örülj neki! Ez mindenképp pozitív. Végre nem görcsölsz, önmagadat adod, ami nagyon jó!
Én mit nem adnék azért, hogy végre normálisan viselkedjek a suliba... :D én még mindig a kis szerény, csendes, meg se szólalok stádiumban állok. Milyen dolog hatására tűntek el a gátlásaid?
Köszönöm a válaszokat! Mindenképpen beszélni fogok velük,és 2x átgondom ,hogy mit mondok,szerintem menni fog.
7-es,én találtam egy nagyon jó barátnőt,akivel közösen csináltunk egy fizika előadást(ergó átjött hozzám). Persze utána volt egy nehéz időszakom,de akkor erőt vettem magamon és odamentem másokhoz bészélgetni.És rájöttem ,hogy nem ölnek meg! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!