Ok nélküli boldogság?
Gyakran törnek rám boldogságrohamok. Van, hogy csak attól, hogy megyek le a lépcsőn, van, hogy attól, hogy kellemes a hőmérséklet a szobában...Néha olyan intenzív, hogy nem akarok megmozdulni se. Kb mintha a lelkemnek lenne orgazmusa.
Fokozottan érzékeny vagyok a színekre, és a finom fényre. Ugyanilyen érzést vált ki, ha látok vmi színeset (pl flakonokat a polcon, dobozokat, színes papírt), illetve a fényjáték reggel a falon.
Az álmaim alapszíne többnyire kék, és ott is nagyon sokszor élek át ilyesmit.
Van ennek a jelenségnek tudományos magyarázata? Enyhébb autizmusom van, azzal összefügghet?
nekem még ok sem kell hozzá...én alapból boldog vagyok, nagyon jó a hangulatom...
sokaknak a boldogsághoz kell ok, de vannak akiknek a boldogtalansághoz kell...
nem lehet, hogy neked is jó a hangulatod alapból, de te okot keresel rá?
22F
Ez lenne a normális. Az emberek nagy része azért boldogtalan, elégedetlen, mert a boldogságot nagyon nagy dolgoktól várja, meg azt hiszik, hogy a boldogság egy állandó állapot.
Pedig pont az ilyen apró dolgoknak való örüléssel lehet boldog az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!