Gyerekek, fiatalok számára a pszichológiai kérdőívnek ez a kérdése mit vizsgálhatott?
Kb. 13 éves koromban pszichológusnál ki kellett tölteni egy kérdőívet. Az egyik kérdés az volt, "szívesen buknál le a víz alá a Balatonban, vagy akár egy uszodában?" Mit akartak ezzel vizsgálni? Mit jelent, ha valaki igennel, és mit, ha nemmel válaszol rá?
Nem tudom, milyen teszt volt pontosan (mi a neve), de érdekelne, ha valaki esetleg ismeri.
Nem tudom, ezt a választ komolyan kell-e venni.
Én olyasmire gondolok, hogy aki "nem"-mel válaszol, az bátortalanabb, szorongósabb, nyugodtabb, visszafogottabb. Érdekelne, valójában milyen következtetéseket vontak le ebből a kérdésből. Azért érdekelne, mert én sokáig féltem a víztől, de a kamaszkor elején ez teljesen megváltozott nálam. Arra a kérdésre nemmel válaszoltam, de valahol legbelül igennel válaszoltam volna.
Ezért is érdekelne a kérdésemre komolyan a válasz, mert az úszás azóta fontos részét képezi az életemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!