Fiuk ti szoktatok bandába pisilni?
Figyelt kérdés
Mert ha mi megyünk az osztályal valahova kirándulni akkor a fiú osztálytársaim mindíg együtt mennek hugyozni általában amikor a vonatól kimennek és egy ilyen bokros területen vagy a falakat ha olyan hely egymás mellé állnak és úgy pisilnek. :D Vagy volt már olyan is amikor szallonát sütöttünk és a tűzet az erdőben a fiuk pisilték le körbeálták és gyorsan el is oltották :D2016. jan. 9. 15:41
1/3 anonim válasza:
Nem én általában nem vagyok kiváncsi arra hogy mások hogy hugyoznak.
Én inkább az alapján döntök, hogy melyik fa vagy bokor van a legközelebb.
2/3 anonim válasza:
Nem jellemző. De mikor egy 24 órás úton 4 óránként áll meg a 100 személyes busz, akkor kénytelenek vagyunk csordába verődve vizelni. Esetleg még néhány szórakozóhelyen nem árt nem egyedül mosdóba menni, de egyébként legtöbb fiú nem szereti, ha vannak körülötte.
3/3 anonim válasza:
Haverok szoktak, én általában kimaradok. Legalább nem kapok abból ha jön egy szélirányváltozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!