Pisilés után is lehúzzátok a WC-t? (otthon)
Vendégségbe, táborokba, suliba le szoktam húzni pisilés után is.
De itthon nem igazán. Más is van így?
Őszintén nem gondoltam volna, hogy van olyan ember akinél ez kérdés lehet.
Nyilván mindenkinél vannak ilyen kérdések, hogy vajon másnál, hogy van, de ez... Ennek a legalapabbnak kéne lennie.
Azt hittem csak olyan van aki mondjuk suliba és egyéb helyeken nem húzza le, de hogy otthon :O durva...
Ez a téma már 15 éve lejárt. "Dömötör-típusú víztakarékos vécétartály" a fél ország lecserélte akkor ilyenre, vagyis nem megy le az egész 10 liter víz, ha csak kicsit húzod, épp csak annyi, amennyi pisilés után kell.
Azelőtt természetesen nem húzkodták le az emberek pisilésenként a vécét - átlagember anyagiak végett ezt nem engedhetné meg magának -, aki kényes volt a higéniára, az persze leöntötte utána egy tányérnyi vízzel.
Anyám meg is pofozott volna, ha húzkodom a tartályt... Kertes házban meg kizavarták ilyennel az embert a kertbe, hóba, sárba is, fiúknak nem illett ám a házban piszkítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!