Vannak itt olyanok/ismertek olyanokat, akik nap, mint nap gyújtanak otthon gyertyát?
Figyelt kérdés
Nem spirituális vagy mittudommilyen célból, csak mert szép és szeretik nézni. Ismeretek ilyeneket? Szerintetek beteges?2015. nov. 15. 14:12
1/5 anonim válasza:
Volt valami híresség aki így égette le a házát.
2/5 anonim válasza:
En is minden nap gyujtok, szeretem, hangulatos. Szerintem nem beteges!
3/5 anonim válasza:
Régen én is csináltam, most már nem. Nincs ebben semmi beteges, de tényleg vigyázni kell vele, nehogy kigyulladjon valami.
4/5 anonim válasza:
Igen, én is magam is gyakran szoktam.
5/5 anonim válasza:
Ugyan nem mindennap, de nekem is rengeteg mécsesem, mécsestartóm van otthon, amiket rendszeresen használok is, mert nagyon szeretem.
És igen, bizony az is előfordul, hogy amikor meggyújtom, az elhunyt szeretteimre gondolok egy pillanatig. Nekem sok mindent jelent a gyertya fénye. Reményt, elmúlást, emlékezést, szertetetet, megnyugvást... Mindig éppen amilyen hangulatom van. Ha valaki emiatt hülyének néz, hát istenem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!