Mit csináljak hogy ne törődjek ennyit magammal?
Figyelt kérdés
Folyton csak azzal törődök most már hogy hogyan nézek ki, folyton a tökörbe bámulok és azt nézem emnnyire ronda és dagadt vagyok, mennyire rossz a hajam. Folyton azon gondolkodom mit rontottam/rontok el... szóval mindig csak én én én én és nem tudok ebből szabadulni és már beleőrülök... Gyűlölöm magam.2016. jan. 4. 18:39
1/5 anonim válasza:
Fiú/lány és életkorod? :) légyszíves privátba
2/5 anonim válasza:
Mondjuk ha változtatnál a külsődön? :)
4/5 anonim válasza:
Találj valamilyen tevékenységet, ami érdekel és ami értelmes, csináld azt, és szedd le a tükröt.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ezzel sokan vannak így, nekem tinikoromba volt egy ilyen korszakom (1-2 év), aztán jött az egyetem, munka, első komoly és stabil párkapcsolat és túltettem magam a dolgokon. Ma már nem zavar a plusz 10 kilóm, a ritkásabb hajam, senki se tökéletes, és amúgy se vagyok modell vagy filmsztár, aki a szépségéből él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!