Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akkor most lehet allergiás...

Akkor most lehet allergiás vagyok az almára?

Figyelt kérdés

nem szoktam gyakran enni csak ritkán, most megettem egy almát kb fél órája és nagyon viszket a kezem és apró kis pöttyök is vannak rajta de előtte a szám viszketett nagyon

illetve vagy 2-er történt olyan hogy kicsit sebes volt a szám (mert kirágtam) és az alma evés után eléggé bedagadt meg nagyon viszketett

régen sose volt ilyen problémám mitől lehet?

2016. jan. 3. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj el allergia tesztre, egyébként lehet, hogy valami permetező miatt van. De előtte próbáld ki, hogy megmosod alaposabban ha az sem működik levágod a héjár
2016. jan. 3. 17:47
 2/2 A kérdező kommentje:
feltűnt hogy azt hiszem csak akkor történik ez amikor olyan nagyon viaszos az alma héja (szinte zsíros) bár azt leszoktam törölgetni papír szalvétával de valamennyi marad rajta
2016. jan. 3. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!