Művész vagyok vagy csak furcsa?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. néha írok verset meg novellákat, de csak ha olyan a hangulatom. szoktam bulizni kb hetente egyszer, de akkor nagyon. nem azért (cigizek, iszok és nem vagyok rászokva) mert menő hanem mert jól esik.szeretem nézni a füstöt és szeretek gondolkozni. elég népszerű vagyok. szerintetek művész beéllítotságú vagyok?2016. jan. 2. 22:24
1/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem, csak egy átlagos szürke kis tini, aki szeretné magáról azt hinni hogy különleges.
3/9 anonim válasza:
Én is írok, és sok barátom is, és nem attól leszel művész, hogy nézed a füstöt. Nem mintha én Nobel-díjas lennék, de ez a dolog nem így működik. Te inkább művésznek hiszed magad, és az zavaró. Semmi furcsát nem írtál, ennél sokkal különcebb embereket ismerek, akik még csak nem is művészek.
4/9 anonim válasza:
Nem, nem vagy művész, de még csak furcsa sem. 16 évesen mindenki az önmegvalósítás útvesztőiben bolyong.
5/9 anonim válasza:
Hát neked kb annyi közöd van a művészethez, mint egy darab kukoricakonzervnek.
7/9 anonim válasza:
Ha már egyszer rákérdezel, művész vagy-e, vagy zseni, akkor biztos nem. Azoknak meg sem fordul a fejében, csak beleélnek az életbe.
Ne nézzed a füstöt, olvassál És nem a drónok harcát vagy tudom is én mit, hanem filozófiát.
8/9 anonim válasza:
Kedves Valaki!
Nincs olyan, hogy művész beállítottságú. Művész akkor vagy ha elősegíted, hogy amit alkotsz azt mindig a legmagasabb tudásod szerint készítsd el. A művész élete végéig tanul. Igazán gyönyörű és az egyik legnehezebb életpálya. Akkor vagy művész ha úgy döntesz, nem azért mert valaki úgy születik.
9/9 anonim válasza:
Hát mákosrétess...
de szerintem nem azt akartad írni hogy művéssz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!