Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miét van az hogy engem mint...

Miét van az hogy engem mint ABDL-t (adult baby diapew lover) megvetnek de egyén önpusztító gusztustalan életmódot meg még kifejezetten menőnek is tartanak egyesek? F

Figyelt kérdés
értem többek közt ezalatt az alkoholizálást, dohányzást és helyenként a füvezést.... ez csak 3 dolog de nagyon sokminden vn még ami sokkal gusztustalanabb mint az hogy én szeretek néha kisgyerekként viselkedni otthon és cimiból inni meg pelusban nézni a meséket.... és mégis én vagyok elítélve megvetve holott nem én iszom magam a sárga földig majd okádok, nem én bűzlök a cigitől mint egy kémény és nem az én agyam van szétszívva.... f
2016. jan. 2. 18:24
1 2
 11/12 ementali válasza:
85%

"fejlődés orális szakaszában megrekedtél" Pelenkakedvelés, amely a szexualitáshoz kötődik és az altesti ingereket erősíti. Holnaptól a fejemre teszem a pelenkát! XD

A legtöbb pszichiáter egyetért abban, hogy a parafíliás szexuális érdeklődés jelenleg semmilyen kezeléssel sem változtatható meg. A kezelés az önelfogadás, a stressz feloldására irányulhat. Önmagára, másokra vagy a társadalomra veszélyes parafiliák esetén a vágy elnyomása (SSRI tip. gyógyszerekkel). Súlyosabb esetben (pl. bűnelkövető pedofilok esetén) kémiai kasztrálást javasolnak, melyhez az androgén hormonok szintjét csökkentő antiandrogén gyógyszerek használatosak.

A pelenkakedvelés nem a súlyos, ön és másokra veszélyes fétis, így orvosilag csak az önelfogadás lehet a kezelés célja. Magát a parafíliát nem kezeli ki.

Keletkezését nem tudják, bár a mai értelembe vett pelenka nem létezik régóta, de hasonló szexuális vágyak évszázadok, évezredek óta léteznek.

Kialakulása nem tisztázott, feltételezhetően az emberekkel vele született hajlamokat (mindenkiben vannak ilyenek) és az élet, főként gyerekkori események (előjele nem releváns, nem attól függ, hogy jó vagy rossz esemény)erősítik vagy gyengítik.

Maga a pelenkakedvelés nem csak egy bizonyos ruhadarab erotikus, szexuális kedvtelése, hanem számos más, amúgy nem azonnal releváns fétis együttese.

Példa: Ha valaki szereti a pelenkát és szeret bele pisilni, akkor ez egyszerre két dolog együttes kedvelése, jó érzés a pelenkában lenni, de jó érzés amikor becsorog és aztán jó érzés a meleg és nedves pelenka viselése.

A bepisilés régóta ismert szexuális kedvtelés, az eldobható pelenka újkori.

És végül. Miért undorodnak az emberek?

Mert mindig kell valakitől undorodni, valakit ellenségnek kikiáltani.

Másrészt, amikor a csecsemőket leszoktatják, akkor bele is nevelik, hogy a bepisilés, bekakilás undorító. Szóban és fizikailag is büntetik a gyereket, ha becsorog. És lealázzák. Ebből felnőtt korban ilyen undorodó reakció lesz.

2016. jan. 19. 17:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Amit írtál nagyon igaz, kivaló ovjektív kutatás a témában, mindannyiunk nevében köszönöm a válaszod.

Kérdező, én nem ítéllek el, szerintem mindenki úgy éli ki a fétisét, ahogy akarja. Ellenben akiket felsoroltál, azokat sok esetben elítélem, mert rombolják a környezetüket.

2016. márc. 26. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!