Miét van az hogy engem mint ABDL-t (adult baby diapew lover) megvetnek de egyén önpusztító gusztustalan életmódot meg még kifejezetten menőnek is tartanak egyesek? F
Nem. Te szeretsz pelenkában fetrengeni. Szerintem mindkettő ugyanolyan gáz.
Voltál már orvosnál ez miatt amúgy?
Ez nagyon beteg. Én félnék tőled.
Alkoholt lehet úgy inni, hogy az kulturált és nem ártalmas.
Aki dohányzik, az sem mentális beteg.
De amit te csinálsz, az beteges, és azt feltételezi, hogy komoly problémáid vannak.
Mert van aki a te hobbidtól nem tud menőnek tűnni. De ha valaki piál meg cigizik akkor az hű milyen menő meg kemény.
Meg sokan nem is értik,hogy ebben mi a jó,pedig vannak akiknek sokkal durvább fétisei vannak.
Szóval ne foglalkozz mások véleményével. Ha neked jó akkor csináld.
Tessék az első kettő tipikus h*lye.
Mivel te ezt élvezed és otthon csinálod nincs benne semmi rossz.
Itt most nem arról volt szó, hogy ki mit tart veszélyesnek. Egy alkoholista, cigarettafüggő vagy drogfüggő sem lesz feltétlenül veszélyes.
Itt arról van szó, hogy az átlagember szemében ez undorítóbb dolog, mint a többi amit felsoroltál.
Egyrészt mert szokatlan dolog, másrészt mert ránézésre súlyos egészségügyi és mentális problémának tűnik. Harmadrészt meg na, nem a leggusztusosabb látvány.
Tény, hogy ezzel senkinek te nem okozol rosszat. Tény, hogy ez egészségileg nem káros sem rád, sem a környezetedre. De ettől még bizarrnak tűnik mások számára a viselkedésed, te magad pedig betegnek tűnsz, és a pszichés betegségek kapcsán sajnos amúgy is intoleránsabb az átlagember.
Ha pedig a pszichoszexuális aspektusát nézzük, az jön le, hogy te a fejlődés orális szakaszában megrekedtél. Ezért nem tudnak rád férfiként tekinteni.
(Ha ez kínai lenne, itt van egy kis összefoglaló róla: [link] )
Ezeket ne szidalmaknak vedd, pusztán leírtam a tényeket.
Egyébként a féktelen alkoholizmus is csak bizonyos körökben, bizonyos szintig, és bizonyos életkorban menő. XY bácsit a szomszéd utcából, aki már reggel 9-kor azzal szórakoztatja a környék lakóit, hogy vajon esés nélkül haza bírja-e tolni a bringáját, senki nem tartja menőnek.
egy ez a szakmán belül is megfosztja a véleményeket arról hogy most betegség e.
kettő a paraflia csak akkor minősül betegségnek ha az ártalmas. mamár ez az elfogadott nézet.
három ezek NEM TÉNYEK hanem teóriák.
szia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!