Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet valaki ilyen?

Hogy lehet valaki ilyen?

Figyelt kérdés
Azok az emberek akik el vannak ajulva maguktol... Csodalatosnak erzik magukat, potolhatatlannak stb... Mitol lesz valaki igy elszallva magatol?

2016. jan. 2. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Negatív kritika hiánya, kevés atrocitás érte eddig még őket az életben.
2016. jan. 2. 14:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Van egy baratom akire ez pont hogy nem igaz... Sok bantalmazas erte regebben nem is volt onbizalma.. Aztanmeg nem beszeltunk mar vagy fel eve es most pedig olyan mas lett.
2016. jan. 2. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten jó ha önmagaddal elégedett vagy és csodálatosnak érzed magad, hiszen a boldogságnak ez legfontosabb követelménye.
2016. jan. 2. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ezzel kompenzálni akarnak valamit, valamilyen hiányt éreznek, vagy nincsenek magukkal megbékélve.

Az a legrosszabb, mikor ellened használják az önbizalmukat pl elhitetik veled, hogy baj van veled, miközben maguktól el vannak szállva.

Egyik szomorú példa erre nem nem is szép lány, akivel kedvessége miatt barátkoztam. Aztán kb két év múlva elmondta nekem, hogy csak azért barátkozott velem, mert sajnált, hogy magányos vagyok. És mélységesen lenézett. Az még bántóbb volt, mikor mondtam neki, hogy rossz úton jár, erre meg kiutált. Tehát hiába ütünk vissza ezeknek az embereknek, még nekik áll feljebb, és aljasnak neveznek minket, miközben ők sokkal súlyosabb dologagl bántottak minket. A megoldás figyelmen kívül hagyni őket.

2016. jan. 2. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem jelent problémát az, ha valaki elégedett magával, vagy inkább elégedettségre törekszik az életben, nem teljesítményekre. Fontosabbnak tarthatja a lelki egyensúlyát, de talán inkább a másoktól való függetlenségét is. Valósyzínüleg nem zavarja őt, ha eltávolodik másoktól, nem érzi jól magát másokkal.

Szerintem itt más kérdés lehet az ilyen emberrel való kapcsolat is, mintsem annak a személye vagy egoja(milyen helyzetekben vagy érintett arra, hogy a másik a saját életét milyennek érzi?).

Lényegében amíg senkinek sem árt az önkritikátlansággal, vagy egyszerűen semmi közöd nincs az ő életéhez, addig nem érint ez a dolog. Ha ő sem erőlteti azt, hogy másokat érintsen a saját ego szemszögével, nem szól bele mások életébe, akkor más a helyzet fennállás, hiába akarják "lerombolni az egóját".

2016. jan. 25. 22:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!