Mi jellemzi a szakállas pasikat, milyen a lelkiviláguk?
Már nem értem mitől lenne különbség?
Csak mert a szakáll az olyan dolog, hogy nő általában mindenkinek így vagy úgy, csak vannak akik nem hagynak semmilyet, vannak akik viszont igen.
Én speciel azért hagytam mert jól áll, kicsit dob a kinézetemen. :D
"Egy szakáll karbantartása sokkal időigényesebb és bonyolultabb tevékenység, mint borotvával simára lehúzni az arcbőrt. Pláne a bajusz nélküli, vagy a különböző formára vágott ( pld. körszakáll) szakállaknál.
A tisztálkodás is körülményesebb, ha az ember nem akarja tönkre vágni a bőrét egy szakállmérgezéssel."
Ez bizony így van, több időbe telik "kifaragni" egy adott formát mint egyben, egyszerre lehúzni az egészet. :)
Az ilyenek mint a hőzöngő 37-es versenyző nem tud különbséget tenni egy divatos, rendben tartott pofadísz meg azt közt aki tényleg nem szőrtelenít sehol, aztán madárfészek nő az ábrázatára. .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!