Egyes nőknek mi a fene tetszik az ilyen szélsőséges, tanulatlan iszlamistákban? (London - Robbantás)
Én ezt egyszerűen nem értem.
A férfi tanulatlan, szélsőséges iszlamista, az IS-szel is szimpatizált.
A lány még tök normális volt, angoltanári végzettség, sőt még a szülők is eltiltották a pasastól, mert tanulatlan volt és szélsőséges. És mégis.
A lány mégis összejött vele, most meg szépen megköszönheti, hogy életfogytiglan börtönt kaptak mind a ketten.
Egy iskolázott értelmes lány mi a francért kezd el foglalkozni a szélsőséges iszlámmal? Ennyire nem tud jó dolgában mit csinálni?
De nem kell ehhez iszlamistának leni, a környezetemben is láttam már ilyenre pár példát. Alkesz lerobbant pasihoz megy hozzá a nő, szül neki gyereket, majd csodálkozik, hogy az illető milyen sz@r apa, meg alkoholista, amikor már a kezdetekben ilyen volt.
De miért??
Fiú létemre én képtelen vagyok megérteni, hogy pl ez a csaj mit evett ezen a borzalmas, lecsúszott és veszélyes hapsin...ennyire megérte, hogy életfogytiglant kapjon?
Lányok, ti értitek ezt?
1) azt a szót, hogy "iszlamista" csak a sajtó használja.
2) nincs olyan, hogy szélsőséges iszlám. egyrészt mivel az iszlámban nincsenek szekták. a szektákat emberek találták ki.
másrészt az iszlám békés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!