Nem tudom önmagamat adni a külvilágnak. Mit csináljak?
Nem félek a magánytől, sőt szeretek egyedül lenni.
De mégis félek, hogy mindenki eldob maga mellől.
"Alkohol. Most azt hiszed troll vagyok de tény hogy növeli az őszínteséget. :) "
Ilyen hülyeséget leírsz és még vigyori fejecskét is teszel utána, gratulálok. Jó ötlet, valahányszor hozzászólnak a kérdezőhöz, ő mindig legurít pár deci töményet, mielőtt válaszol. Remek terv.
Kérdező: a gátlásosság pszichés gond, pszichológus tudna rajta segíteni, ő sem azonnal, hanem hosszú hónapok alatt, kemény munkával tudnátok változtatni ezen. Tudom, sok embernek ez sértés, hogy "menj pszichológushoz" de ne így fogd fel. Ebből egyedül kitörni csak nagyon kevesen tudnak.
Szerintem először tisztázd magadban, hogy mit akarsz kifejezni.
Pl. Én sem szoktam mindig kifejezni a szomorúságomat/nemtetszésemet, mégis bizonyos helyzetekben mosolygok, mert azt akarom. Ha egyszer tudatosítottam magamban egy emberrel szemben, hogy nem mutathatom ki neki az érzéseim(jó oknál fogva), akkor nincs baj.
De attól még biztos ismersz olyan embereket is, akiknek épp kimutathatod ezeket az érzéseket, nem? (mert mindenkinek tényleg nem kell, csak kivételeknek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!