Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom önmagamat adni a...

Nem tudom önmagamat adni a külvilágnak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Bármilyen helyzet alakul pl. megkérdezik mi legyen az ebéd ( olyan kérdezi akivel nem vagyok nyitott (zárkozott vagyok, nem bízok senkiben)), felkapom az állarcot és mosolyogva válaszolok, közben ez nem én vagyok, nem tudom megmutatni magam. Depressziós voltam (még vannak vissszaeséseim), talán ez egy védelmi mechanizmus, hogy ne bántsanak, egyfajta megfelelés. Mit csináljak ezzel?
2015. dec. 29. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Alkohol. Most azt hiszed troll vagyok de tény hogy növeli az őszínteséget. :)
2015. dec. 29. 17:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Az oké. De mégse lehetek alkoholista.
2015. dec. 29. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Rá kell jönöd arra hogy hülyeség nem magadat adnod mert amikor fel veszed az álarcot amit mindenki örizget és nagy szeretettel vagy utálatal hord akkor nem élsz.amielött válaszolnál vagy reagálnál egy hejzetre tedd fel azt a kérdést,Mit akarok én valojában? a választ tudasd a külvilággal és ne félj mert nem maradsz egyedül.Mert szerintem te nagyon félsz a magánytól.
2015. dec. 29. 17:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem félek a magánytől, sőt szeretek egyedül lenni.

De mégis félek, hogy mindenki eldob maga mellől.

2015. dec. 29. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek a magánytol... aha mégis azt irtad ,,De mégis félek, hogy mindenki eldob maga mellől.,, .-. Ez rohAdtul ugyan az csak szebben fogalmazva
2015. dec. 29. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:

"Alkohol. Most azt hiszed troll vagyok de tény hogy növeli az őszínteséget. :) "

Ilyen hülyeséget leírsz és még vigyori fejecskét is teszel utána, gratulálok. Jó ötlet, valahányszor hozzászólnak a kérdezőhöz, ő mindig legurít pár deci töményet, mielőtt válaszol. Remek terv.

Kérdező: a gátlásosság pszichés gond, pszichológus tudna rajta segíteni, ő sem azonnal, hanem hosszú hónapok alatt, kemény munkával tudnátok változtatni ezen. Tudom, sok embernek ez sértés, hogy "menj pszichológushoz" de ne így fogd fel. Ebből egyedül kitörni csak nagyon kevesen tudnak.

2015. dec. 29. 22:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy pszichológiai eset vagyok, de próbálok mindent egyedül megoldani.
2015. dec. 30. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem először tisztázd magadban, hogy mit akarsz kifejezni.

Pl. Én sem szoktam mindig kifejezni a szomorúságomat/nemtetszésemet, mégis bizonyos helyzetekben mosolygok, mert azt akarom. Ha egyszer tudatosítottam magamban egy emberrel szemben, hogy nem mutathatom ki neki az érzéseim(jó oknál fogva), akkor nincs baj.

De attól még biztos ismersz olyan embereket is, akiknek épp kimutathatod ezeket az érzéseket, nem? (mert mindenkinek tényleg nem kell, csak kivételeknek).

2016. márc. 16. 00:54
 9/9 anonim válasza:
add önmagadat
2020. júl. 14. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!