Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kiskorúak (kb.8-9-10 évesek)...

A kiskorúak (kb.8-9-10 évesek), miért írnak pl. vicces-t azt vicesnek? Tudom hogy gyengébben tudnak írni, de megfigyeltem hogy mostanában sokan nem duplabetűvel írnak valamilyen szót, amilyet úgy kellene.

Figyelt kérdés
Megfigyeltem pl. Youtube kommentek alatt. Lusták gépelni, vagy??... De ha persze dolgozatot írnak, "jól" sikerül nekik... Ha meg email-es levelet írnak, jól leégnek, meg nagyot röhögnek rajta...
2015. dec. 28. 17:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#7: Nem pontot fognak levonni a rosszért, hanem + pontokat lehet kapni a jóért. A végeredmény ugyanaz. Sz.ar helyesírással kevesebb lesz a pontod.

Az írásbeli 50 pontjából 25 pont lesz a tartalom, 25 pont a nyelvi minőség. Szóval annyira nem kell örülni.

2016. máj. 8. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!