Ez szerintetek mennyire normális? Mi a véleményetek
erről?
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy a fizikai fájdalom megerősít. Nem gondolok itt semmi no pain no gain meg hasonló lelkizésekre és nem is a testi erősödést értem ez alatt. Valami olyasmit érzek, hogy pl amikor sportban keményen leütközök valakit, vagy engem ütköznek le érzem a fájdalmat, de akárhogy sajog, horzsolódik, reped mindenem belül vigyorgok. Vagy ha megvágom az ujjam véletlenül, akkor is egy b**sszus elhagyja a szám de nem fájdalomból, hanem szinte élvezem. Kiélesíti az érzékeimet, és kiüríti a fejem. Ne értsetek ez alatt ilyen szado mazo meg ilyen hajlamokat, egyszerűen csak feldob a dolog. Nem tudom hogy ezt az adrenalin, vagy csak ilyen hormonos dolgok okozzák. normális? vagy csak lehet hogy a sötét oldal a hatalmába kerített?
2015. dec. 26. 00:26
1/7 anonim válasza:
Nem tudom mitől van, de én is hasonlóan látom a dolgot. :D Bár páran már megjegyezték, hogy beteg vagyok...
2015. dec. 26. 00:42
2/7 anonim válasza:
Én is vagyok vele, jó tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedül
2015. dec. 26. 00:44
3/7 anonim válasza:
Miket beszélsz.. xDDD
Reped.. :D Ha repedne valami ott, meg se bírnál szólalni, nemhogy Te vigyorogj.
Amúgy a pillanatnyi adrenalin okozhat hasonlóakat, vagy amit Te is említettél. Ilyen hajlamod van.
Amíg a saját magad bántalmazását élvezed semmi gond. Ha már arra vágysz, hogy mást bánts, akkor irány a doki.
2015. dec. 26. 01:19
4/7 A kérdező kommentje:
Sanszos hogy troll vagy drága utolsó. Tipikusan itt élheted ki magad. Kifordítottad a szavaimat, azokat a dolgokat mondod rám, amikre mondom hogy nem igaz, és feleslegesen továbbgondolod a gondolataimat a saját képzeletvilágoddal megélénkítve. ez az utolsó mondta nem kellett volna oda, és mindezt légyszi kevésbé lekezelő stílusban.
Igen repedt bizony ujjam, kislábujjam, de ahogy korábban írtam, ezt tapasztaltam. első kettőnek köszönöm a választ
2015. dec. 26. 01:28
5/7 anonim válasza:
Endorfin.
Van egy kifejezés, a "runners high", amikor valaki fut, és eléri azt a pontot, hogy nagyon fáj, és akkor nagyon jó lesz.
Mint mikor bevered a lábujjadat, és elsőre nagyon rossz, aztán nevetsz.
Ugyanezért vagdossák magukat. Baromi jó érzés, mintha mindent tisztán látnál.
2015. dec. 26. 02:47
6/7 anonim válasza:
"és kiüríti a fejem"...
Szerintem ezért van, hogy ilyesmiket élvezel...
2015. dec. 26. 09:12
7/7 anonim válasza:
Ha vhol fájdalmat okozol akkor átterelődik a figyelmed egy másik fájdalomról, de pl az émelygésről is. Meg amit előbb írtak az adrenalinfröccs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!