Szabad egy orvosnak így hozzáállni a betegéhez?
Sajnos genetikai okokból, plusz egy született problémából (nem veszi fel a szervezetem az ásványi anyagokat) elég rossz állapotban vannak a fogaim.
Első látásra nem látni, hiszen rendszeresen eljártam javíttatni. Nem rohadnak, hanem széttörnek.
Szóval, adott egy teljesen normális fog, és pl mint tegnap, fogmosás közben 2-3 felé törik.
Sajnos akkor pechem volt pár napja, hogy látható helyen (bal felső harmadik) kb kiesett az egész, csak a sarka maradt.
Voltam orvosnál. Megmenteni nem tudják, úgyhogy húzás, majd implant.
De az orvos annyira lekezelően, utálkozóan beszélt velem, hogy hogy lehet egy fiatal nőnek ilyen állapotban a fogsora, láttam-e már valaha fogkefét.
Meg hogy neki rám az ünnepek előtt már nincs ideje (időpontra mentem, és még a telefonban közöltem, miről lenne szó), majd menjek vissza 2 hét múlva.
Eléggé bántott, hiszen tényleg nem az én hibám, anyukám fogsorát örököltem, plusz a betegség.
A húgom ellenben csak most, felnőttként kezdett egyáltalán fogat mosni, és neki még sose voltak javítva.
(a másik gond, hogy nálunk külföldön 2000€-nél kezdődik, ez kétszerese a teljes megtakarításomnak. Nem tudom máshol csináltatni, mert csak itt vagyok biztosítva. De ez már az én bajom)
pedig látszik is ,hogy ki az aki rendszeresen mos fogat.
szóval nemcsak emberileg hanem szakmailag is van nála egy kis gebasz.
nem tudsz Magyarországra hazajönni megcsináltatni a fogaidat? én tudok olyat,aki Angliából jár haza fogorvoshoz. még repjeggyel együtt is olcsóbb,mint ott külföldön.
én nem szívesen mennék ilyen dokihoz. igazad van, tényleg bunkóság volt
Így? Nem!
Most komolyan, elmondtad neki, hogy mi a betegséged és nem tudja, hogy ez a következménye? A diplomáját a piacon vette?
Én már Magyarországon is találkoztam ilyen mocsodékkal.
Elküldött a fogorvos szájsebészetre, a fájó bölcseségfogammal. Az orvos közölte, hogy tb alapon nem húzza ki (pedig fizetem a tb-t), másnapra tudna adni időpontot 20e Ft -ért!
Én meg mondtam neki, hogy anyád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!