Szerintetek gáz a Wolverine-es szakáll?
Tehát ez: [link]
Mivel csodálatos genetikámnak hála egyelőre úgy nézek ki mint egy 12 éves kisfiú (16 vagyok), ezért nem most tervezek ilyet növeszteni, de 2-3 év múlva már aktuális lenne.
Nektek mi a véleményetek?
Nem akarlak elszomorítani és lehet nem is így van, de ha 16 évesen úgy nézel ki mint egy 12 éves, akkor ne nagyon várd, hogy 2-3 év után már ilyen sűrű szakállad legyen. Persze, hogy megtörténhet, de megkérdezném eddig hol nő az arcszőrzeted?
Van kettő ismerősöm akinek 16 éves korában már sűrűbb szakálla volt/van, mint édesapámnak. Nekem a 16 éves arcszőrzetemhez képest annyi változott (2-3 év alatt), hogy 2 kisebb csomóban elkezdett minimálisan érződni a szakállam és kicsit erősödött a bajszom. De ha te is úgy veszed észre magadon, hogy vagy szőrös típus akkor, kb sosem lehet ilyen szakállad.
És hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem nem gáz.
Mindenki szakállat akar tiniként, nekem rohadt gyorsan nő az arcszőrzetem és ki nem állhatom :/
Úgy érzem hogy öregít és utálom minden másnap borotválni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!