Fiúk! Nektek mikor kezdett nőni az arcszőrzetetek úgy hogy az rendesen látszódott?
Ez egyénfüggő, hogy kinek mikor. Van egy haverom, akinek még mindig ilyen pihéje van csak és alig látszik valami, pedig már 25 évesek elmúltunk.
Én személy szerint már általános iskolában elkezdtem borotválkozni, de persze az még semmi volt. Igazából, ami már elkezdett látszódni, az gimiben alakult ki, de nem egyszerre mindenhol. Pl. nekem a körszakállam mindig erős volt, de az arcom többi részén csak mostanában kezd el megerősödni és összefüggővé válni a szőrzet. Ez nem tudom, miért van. Persze én mindenhol leborotválom, mert nem szeretem.
2# vagyok.
Ha nagyon akarod borotválhatod rendesen. Így mindig amikor visszanő erősebb és jobban látható lesz.
Egy idő után ( hamarabb mint ha csakúgy hagyod nőni ) látható lesz.
Észre vehetted már, hogy aki rendszeresen borotválkozik ( mint említettem pl az én osztálytársam ) hamarabb nő vissza a szakálla, mint annak, aki ritkán borotválkozik.
Ha alig látszik, de van, akkor igen.
Az nem igazán számít hogy mekkora.
Nekem a 20-as éveim második fele után lett említésre méltó, főleg így ezen' évek végére, de még mindig nem tökéletes, de alakul.
Szerintem nálad is így lesz, ha csak nem fogtál ki rossz tulajdonságot és ritka marad (amit pl. én is mert hiába tudok már jobban variálni vele, örököltem ritkás hajat, vagy kopaszodást is mellé, és a ritkás hajat a 20-as éveim eleje tájékán vettem észre). :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!