Nagyon gáz, ha nincs hobbim?
Figyelt kérdés
Igazából semmiben nem vagyok jó, semmihez nincs kedvem, és semmit nem szeretek. Bárki megkérdezi, hogy mit szeretek csinálni/ mi a hobbim nem, tudok semmit mondani, mert még zenét se hallgatok... Kicsit már túl furának érzem magam, hogy ennyire különcködök mindentől... Nem érdekelnek a videójátékok és hasonlók, egész nap csak lézengek, elvagyok. Sportolni se sportolok, igazából csak egy élőhalott antiszociális izé vagyok, aki semmit nem szeret. Hogyan próbáljak egy picit beilleszkedni, vagy nyitni új dolgok felé, ha semmihez nincs kedvem és semmi nem érdekel?2015. dec. 22. 23:18
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is szoktam néha itthon edzeni, csak lusta disznó vagyok :D Egy darabig futottam, csak utána azt is megutáltam mert "sok ember néz"(ami amúgy nem igaz) de szarul éreztem magam közben, nem oldódtam fel.. Szóval azt is abbahagytam. Sportosnak mondjuk sportos vagyok, csak ugye nehéz elkezdeni :D Na de majd megpróbálom ezt az itthoni dolgot kicsit folyamatosabban csinálni, nem 2 hónaponta egyszer, hátha belejövök :D Köszönöm még egyszer, kellemes ünnepeket mindenkinek! :)
2015. dec. 23. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!